NKS Perfect Catch Hengelsport Zander Masters.


Beste Deelnemers & Belangstellende,

Na een succesvolle Technautic Zander Masters Amer trekt de NKS karavaan in snel tempo door naar de volgende wedstrijd. Een wedstrijd voor de echte riviervissers; kribben, stroming en biggen van snoekbaarzen namelijk de Perfect Catch Hengelsport Zander Masters Pannerdenschkanaal.

Een wedstrijd waar alles uit de kast gehaald wordt door Barbara & Chris om er een fantastisch evenement van te maken. Tijdens deze 1e editie van de Perfect Catch Zander Masters zal er ook voor het eerst een “normale” prijsuitreiking zijn.

De winnaars van de afgelopen wedstrijd worden er gehuldigd en onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we eindelijk weer eens ouderwets visserslatijn uitslaan.

Dat hapje en dat drankje wordt tegen een kleine vergoeding verzorgt door Chris zijn perfect catch Barbara die heerlijke broodjes bal en hotdog voor ons zal maken. Ook het drankje serveert ze met een lach!

Oh ja, zorg dat je haren gekamd zijn tijdens de wedstrijd van de gehele dag is de cameraploeg van roofvisweb.nl aanwezig.

Wil je de 1e editie van de Perfect Catch Zander Masters niet missen?, schrijf je dan snel in via www.nksnoekbaarsvissen.nl er zijn nog enkele plaatsen.

Laten we er aanstaande zondag een spannende wedstrijd en een mooi feestje van maken!

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters