Veel nieuwtjes van Strike Pro bij Pike Master Lures.

Zojuist is onze voorjaarsorder van Strike Pro binnen gekomen…. we hebben weer heel veel (nieuwe) kleuren van o.a. de Buster Jerk, Buster Jerk II en Baby Buster!! Nieuw in het assortiment zijn de Flapjacks, Cranky X Deep & Astro Vibes (bladzilver met ratel) die bekend zijn van de YouTube hit #PerchPro

Buster Jerk
Buster Jerk

Buster Jerk
De Buster Jerk is een jerkbait van het type glider, die wanneer je hem met of zonder tikken binnen vist al een wijd uitslaande actie van zichzelf heeft. De doffe ratel die in elke Strike Pro zit geeft de Buster Jerk een extra aantrekkingskracht tot de roofvis. Dit kunstaas is heel gemakkelijk te vissen en vangt altijd en overal snoek & snoekbaars! Succes verzekerd.

Baby Buster
Baby Buster

Baby Buster
De Strike Pro Baby Buster is wat wij noemen een type glider. De doffe ratel die in elke Strike Pro zit geeft de Baby Buster een extra aantrekkingskracht tot de roofvis. Deze mini jerkbait is super geschikt kunstaas voor in de polder op snoek, snoekbaars, roofblei of op de zeebaars.

Cranky X Deep
Cranky X Deep

Cranky X Deep
De Strike Cranky X Deep is een diep duikende plug. Dit kunstaas heeft een unieke actie en een hoog vibrerende beweging en werpt als een kogel. Een grote verleider voor snoekbaars, roofblei, baars en forel.

Flap Jacks
Flap Jack

Flap Jacks
De Strike Pro Flap Jack heeft 2 bevestigingspunten op de body waardoor de Flap Jack met verschillende acties uitvoerbaar is! Deze Strike Pro juweeltjes zijn weer keurig afgewerkt in een verscheidenheid aan kleuren, zodat er altijd wel een Flap Jack naar uw wens is. Dit kunstaas kunt u inzetten om te verticalen, gooien, slepen, etc.

Strike Pro Cyber Vibe
Strike Pro Cyber Vibe

Cyber Vibe
De Cyber Vibe heeft 3 bevestigingspunten op de body (Slow – Best – Quick) en 2 bevestigen bij de achterste haakpunt, waardoor dit kunstaas tot wel 6 verschillende acties uitvoerbaar is! Dit geeft de Cyber Vibe meer diversiteit dan haar concurrenten. De Cyber Vibes zorgen door hun actie en kwaliteit voor de mooiste vangsten. Ook deze Strike Pro juweeltjes zijn weer keurig afgewerkt in een verscheidenheid aan kleuren, zodat er altijd wel een Cyber Vibe naar uw wens is. De snoekbaarzen en baarzen kunnen zich zorgen gaan maken.

Interesse in deze Strike Pro producten? Vraag er naar bij uw hengelsportwinkelier

Voor meer informatie en/of actuele kleuren zie onze website!
www.pikemasterlures.nl