Uni Cat Knock Out serie meerval hengels en molens.

Dat je voor het gericht vissen op Meerval niet perse naar het buitenland hoeft is inmiddels geen geheim meer. De grote rivieren in Nederland hebben inmiddels een goed bestand aan mooie meervallen. Steeds meer roofvissers wagen zich om op de imposante meervallen te vissen. Het materiaal is essentieel om deze monsters te landen.

De firma Saenger levert een compleet programma  voor de meerval visserij onder de naam Uni Cat. Molens, hengels, handgemaakte meerval rigs, kunstaas, lijnen, dobbers, dreggen, kwakhout, handschoenen, weegschalen enz het is er allemaal.

Uni Cat Knock Out Molen

De Uni Cat KONCK OUT is een molen voor vissers die echte monsters onder ogen willen zien. Met deze molen is het eenvoudig om uitzonderlijke grote meervallen te vangen zonder zich zorgen te hoeven maken over de robuustheid van deze molen.

Eigenschappen:

5 High Tech kogellagers, een richtings koppelings- lager, dubbele geanodiseerde aluminium spoel, Extra grote versterkte lijnrol, extreem versterkte as 6,5 mm, holle rotor, messing tandwielen, wormwiel overbrenging voor zwaar gebruik, torsiebestendige grafietbehuizing, roestvrij stalen kogellagers, anti-retoursysteem,rvs beugel, massief metalen krukas en Soft-Touch slinger.

Advies prijs € 105,-

Uni Cat Knock Out Meerval hengels

Bij de ontwikkeling van de Knock Out hengels gaat Uni Cat terug naar haar roots. Vooral de positieve ervaringen met de legendarische Dream Fish hengels, dit gecombineerd met de nieuwste hengelbouw technologie maakt deze hengels uniek.

Hiermee vertrouwt Uni Cat op een bijna onverwoestbare meerval hengel met een gevoelige tip werking. Er kan dus geen enkele aanbeet meer over het hoofd worden gezien.

Een andere innovatie van deze hengel is dat deze niet is uitgerust met de conventionele SIC geleide ogen. In het verleden heeft dit vaak geleid tot breuken. De Knock Out daarentegen is uitgerust met 6-brugverchroomde geleide ogen.

De donkere moderne blank is gemaakt van glasvezel met een massieve glazen punt en er is een Fuji DPS-H24 reel seat op gemonteerd. Het is ook voorzien van een zilveren decoratieve wikkeling en de merkkleuren van de Uni Cat. Er zijn dus nauwelijks reflecterende oppervlakken, die de aandacht van de meerval op de hengel zouden kunnen trekken.

De Uni Cat Knock Out meerval hengels zijn er in de lengtes: 2.40, 2.70 en 3.00. de hengels zijn 2 delig en hebben een werpgewicht tussen 250-1000gram.

Advies prijs vanaf € 65,= tot € 80,=

Winkeliers die nog niet met Saenger samenwerken en geïnteresseerd zijn in de Uni Cat meerval producten, kunnen daarvoor telefonisch contact opnemen met Edwin Klijnsma op: 06 623935296 of via e-mail: Edwin.klijnsma@saenger-tts.com

Klik op de afbeelding om alle producten van de firma Saenger te bekijken!