TBX -NIEUWE STANDAARD VOOR TACKLEBOXEN

Met de nieuwe TBX tackleboxen zet SPRO een nieuwe standaard! De serie is een geheel uniek eigen ontwerp waarbij met de ogen van een visser naar de allerkleinste praktische details is gekeken. Zodoende is er een serie ontstaan die echt een verademing is voor de roofvisser.

Bekijk hier het korte filmpje waarin de TBX-serie aan je wordt voorgesteld.

ONMISBARE FEATURES
Zoals je mag verwachten van een goede tacklebox zijn de TBX boxen stevig en makkelijk in gebruik. Ze zijn volledig glad afgewerkt, de scharnieren gaan naadloos in de doos over als de doos gesloten is en dankzij de enkele clip kun je de TBX snel en makkelijk met een hand openen. Uiteraard zijn de afmetingen van de serie modulair zodat je ze makkelijk en zonder verlies van ruimte kunt stapelen en ze uitstekend in onze luggage passen.

GROOT ASSORTIMENT
De TBX range bestaat uit 5 modellen die allen verkrijgbaar zijn in 2 kleuren, donker en licht. Het leuke is dat er in de range ook lagere modellen verkrijgbaar zijn. Deze zijn in plaats van 50 of 80 mm, slechts 25 mm hoog. Het grootste voordeel hiervan is dat je in ieder vakje 1 stuk kunstaas kwijt kunt waardoor dreggen en haken niet meer in elkaar verward raken. Bovendien passen er van deze boxen een stuk meer in je vistas.

VENTILATIE
Dankzij de slim vormgegeven ventilatiegaten kan water wel uit de doos verdampen, maar vuil er niet indringen. Na een vissessie kun je de dozen met nat kunstaas dus gewoon dicht uitstallen! Het kunstaas droogt vanzelf.

SLIMME OPBERGRUIMTE
Bij reguliere tackleboxen gaat er wat ruimte verloren in de rand, bij de TBX is dit niet het geval. Hier hebben we slimme opbergruimte voor klein materiaal in verwerkt. En geen zorgen, deze sluiten naadloos! Dus zelfs als je enorm met de doos schudt blijven jouw wartels en snaps op hun plek.

Ben jij inmiddels benieuwd geworden naar de TBX-range? Alle informatie over de hele range is hier terug te vinden.