3e Honda Marine Magazine Online.

We brengen je deze nieuwe editie aan de start van het watersportseizoen! Niet alleen gaan wij zelf het water weer op, we willen een gelukkige winnaar ook de kans bieden op het betere boatlife. Daarom geven wij een Honwave mét Honda outboard weg! Je leest er alles over in jouw favoriete watersport magazine. Plus: op RIB-safari op de Grevelingen, wie is ‘Miss Honda’ en nog zo veel meer!

WIN EEN HONWAVE OPBLAASBOOT MET BUITENBOORDMOTOR TER WAARDE VAN € 2.830

Zie jij jezelf al helemaal varen met deze coole combi? Dan hebben we goed nieuws: we mogen dit pakket weggeven! Wat moet je doen om kans te maken op deze Honwave opblaasboot van 3,2 meter met airdeckbodem en Honda BF6 outboard?

Niet eens zo heel veel:
1. Je moet ingeschreven zijn voor het GRATIS Honda Marine Magazine (dat je drie keer per jaar automatisch en voor niets in je mailbox ontvangt). Inschrijven doe je hier: http://spr.ly/61851qacH
2️. Deel onder deze post een originele foto van jou en jouw Honda Marine product, met de hashtag #LoveMyHonda

ℹ️ De actievoorwaarden lees je bij onze Facebook-notities.
ℹ️ Meer weten over de Honda’s opblaasboten en buitenboordmotoren? Kijk op http://spr.ly/61861qacy

FAQ OVER E10

Regelmatig krijgen we vragen over het tanken van E10-benzine bij buitenboordmotoren. Want het is goedkoper dan E5, maar is het wel geschikt voor Honda outboards?

Sinds 1 oktober 2019 is in Nederland de Euro 95/98-benaming voor benzine vervangen door E5 en E10. Het cijfer geeft niet meer het octaangetal, maar het gehalte bio-ethanol (alcohol) in de brandstof aan. En is dat voor iedere motor wel zo geschikt? Zeker voor onze Honda buitenboordmotoren adviseren wij altijd E5 te tanken: ethanol tast bepaalde kunststoffen aan en ook corrosie van bepaalde metalen kan een probleem zijn. Daarnaast is E10 beperkt houdbaar: slechts vier maanden vanaf het moment van productie. Tegen de tijd dat het in jouw tank belandt, kan het zijn dat de benzine nog maar kort houdbaar is. Geen probleem als je het in je dagelijks gebruikte auto gooit, maar voor een buitenboordmotor die wellicht minder gebruikt wordt, is het niet aan te raden.

Fishing Expedition

We vissen naar antwoorden van roofvissers Daan Verbruggen en Frank van Vliet. Dit keer vertellen de heren alles over de gesloten tijd.

Lees hun verhaal op: www.honda-marine-magazine.com

WATERDICHT

Honda fabriceert degelijke, efficiënte en hoogwaardige viertakt-buitenboordmotoren die voldoen aan de hoogste normen. En daar staan wij vierkant achter.

Daarom bieden wij onze klanten standaard drie jaar garantie, met een waterdichte dekking. Maar in de actieperiode krijg je nu gratis nóg meer zekerheid van Honda: als je nu een Honda buitenboordmotor koopt, krijg je er een gratis garantieverlenging van 2 jaar bij! Dat is dus 5 jaar zorgeloos genieten op het water!

Vraag naar de voorwaarden bij de Honda dealer.