Update dag 2 Predatortour editie 2020. Veel wind!

Dag 2 Captains meeting.

Ik zeg….Goedemorgen vanuit een winderig Europarcs de Biesbosch. Door verslechterde weersomstandigheden (5-6bf) vond de start plaats vanuit de haven van het park. Tot 10uur deze ochtend mag er alleen maar gevist worden op de Amer en Merwede. Na 10 uur gaat de wind draaien naar het noorden en zwakt af naar kracht 2 a 3! Dit is besloten voor de veiligheid van de deelnemers. Vanaf dat moment is het gehele parcours weer geopend en mag er ook weer gevist worden op het Hollandsdiep en het Haringvliet.

Start dag 2 Predatortour. Veel wind!
Owner prijs voor Jans Boomsma.
De eerste vissen zijn alweer gevangen!
Live start dag 2

Het Leaderboard

Het leaderboard is aangepast en inmiddels zijn er 10 teams met 3 snoeken, 3 snoekbaarzen en 3 baarzen. Sommige teams moeten nog 1 of 2 vissen vangen om ook hun 1000 bonus punten te pakken.

Danni Schaefer met een mooie snoekbaars.
Volg de teams live via de APP

De Predatortour wedstrijd App is vernieuwd met filmpjes en meer informatie voor de thuisblijvers. Ook dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02
Klik op de afbeelding om direct de ranking te zien!

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour & Humminbird & Minnkota

Voor meer informatie: www.predatortour.com

000111

Locatie:
EuroParcs Resort De Biesbosch (Home Predatortour editie 2020)
Rijksstraatweg 186
Dordrecht