Timo Rosche stapt ook over naar Abu Garcia & Berkley!

Timo Rosche ook over naar Abu Garcia & Berkley!
Timo Rosche ook over naar Abu Garcia & Berkley!

Nadat eergisteren bekend werd dat Freddy Harbort de overstap naar Abu Garcia heeft gemaakt, is het nu de beurt aan zijn vriend en vismaat Timo Rosche. Timo en Freddy zijn als team onafscheidelijk, dus het is geen verrassing dat Timo nu ook tot de familie van Abu Garcia en Berkley behoort.

Timo met een van zijn enorme vangsten.
Timo met een van zijn enorme vangsten.

Volgens Pro Team Manager David van den Brandt heeft Abu Garcia/Berkley met de komst van Timo en Freddy een absolute topteam in huis:

“Toernooien spelen een belangrijke rol in ons bedrijf; kijk maar eens hoe sterk Abu Garcia en Berkley vertegenwoordigd zijn op de toernooien in de VS. Ik wilde niet alleen een team binnenhalen, ik wilde de allerbeste! In Duitsland denk ik dat dat Freddy en Timo zijn. Het feit dat Timo ook bereid was om de overstap naar onze merken te maken is voor ons dan ook een grote opsteker! Timo is met name ervaren in de zoet- en zoutwatervisserij en dus zal zijn bijdrage omtrent producten binnen ons bedrijf tevens een belangrijke rol gaan spelen.

Timo's artikelen zijn internationaal in veel magazines verschenen.
Timo’s artikelen zijn internationaal in veel magazines verschenen.

Timo kijkt er ook naar uit om met Abu Garcia en Berkley samen te werken:

 “Als roofvisser die in Noorwegen woont, zit ik het hele jaar door op het water. Abu Garcia en Berkley bieden mij met de vele topmerken die aan deze twee verbonden zijn, betrouwbaar en hoogwaardig materiaal, hetgeen ideaal is voor mijn doeleinden. Ik kijk uit naar het testen en gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe producten en naar de samenwerking met Abu Garcia/Berkley in het algemeen”.

Volg Timo ook op Facebook en Instagram!