NKS Westin Zander Masters HollandsDiep Lure Only

Nog een goede week en dan mogen we weer van start. Ook na een jaar afwezigheid zijn onze deelnemers het NKS nog niet vergeten, we starten op 5 september direct met een vol deelnemersveld. De hoogste tijd dus op de haken te slijpen, de molens te smeren en de shads te prepareren. 

Dit jaar zet Westin wederom een mooie prijzentafel neer. Ruim voldoende om voor te strijden en mogelijk de wapens na de wedstrijd verder uit te breiden. Los van de prijzentafel heeft Westin zelf 2 ijzers in het vuur om mee te strijden om de dag overwinning.

Het eerste team van Westin benodigd geen introductie meer. Deze twee heren beheersen het snoekbaarskunstje tot in de puntjes. Een aantal jaren geleden bewezen de heren hun kunsten al door Nederlands Kampioen Snoekbaarsvissen te worden.

De afgelopen jaren was het relatief stil rond dit tweetal, hier en daar pikten ze hun wedstrijd op het NKS mee of gooide een van de twee hoge ogen binnen de andere toernooien. Recent werd er dan ook een transfer gemaakt in roofvisland naar de brigade van Westin.

Dat de Westin wedstrijd Lure Only pas helemaal bij het motto “alles op rubber” van captain Chris Bloemert die deze wedstrijd wederom vist met zijn sidekick en oud Nederlands Kampioen Michel Ligthart.

Wij wensen de heren veel plezier, mooie vangsten en natuurlijk succes!

Blijf facebook, roofvisweb.nl en www.nksnoekbaarsvissen.nl volgen voor de bekendmaking van Westin team 2.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters