NKS Navionics Zander Masters bijna van start.

Met nog 1 dag te gaan voor de Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede is het de hoogste tijd om het tweede team aan jullie voor te stellen. Het houdt maar niet op met toppers vanuit het Navionics kamp. Ook deze twee heren kennen de klappen van de roofviszweep maar al te goed.

Team Navionics 2

Na de twee toppers Vertical Vinny & Ruud Talud kunnen we wel stellen dat er geen NKS deelnemer gespaard word. We zullen met zijn allen zwaar aan de bak moeten. Ook Navionics team 2 bestaat uit twee roofvistoppers.

Dit keer is het Fryslan Boppe vanuit het Navionics kamp. De captain van Navionics 2 is er eentje die half Europa al gezien heeft en overal zijn hengeltje wel uit gooit. Binnen het NKS is het ook geen onbekende en weet die altijd wel aan zijn stekels te komen. De combinatie van de Navionics kaarten met zijn ongekende passie voor Keitech shads maken hem een ware snoekbaarsmagneet.

Als je de facebook van de captain in de gaten houdt heeft hij de afgelopen dagen geen oog dicht gedaan en vliegt hij het hele land door onder Nauta’s boatshop. We hebben het dan ook over de Vliegende Hollander Yair Jelmer Nauta.

Yair zal tijdens de Navionics Zander Masters Nieuwer Merwede worden vergezeld door één van de ervaren NKSers. Het maakt voor deze Frieze crack niks uit hoe hij aan zijn schubben moet komen vinden doet hij ze altijd.

De side kick van Yair heeft zelf al menig podium van het NKS beklommen en in het beneden rivieren gebied voelt hij zich thuis. Naast dat het zelf een fanatiek roofvisser is deelt deze man zijn kennis graag met anderen en kun je live zien hoe hij zijn Navionics kaarten leest.

Als visgids laat draagt hij zijn kennis over aan de anderen en verzameld hij kennis door vele uren op het water te zitten. We hebben het dan ook over Herman Schuurman.

Wij wensen Yair & Herman ontzettend veel plezier en succes tijdens de Navionics Zander Masters Nieuwe Merwede en wie weet is het zaterdag om 15,00 uur Fryslan Boppe.

Volg ons dan via www.facebook.com/nksnoekbaarsvissen of de uitslag op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines & Fair Play, NKS Dutch Zander Masters