NKS Corona Update 27-10-2020

Beste Deelnemers & Belangstellenden, Het seizoen 2020-2021 zit ons niet mee. Waar eerder dit jaar het weer roet in het eten gooide kwam daarna de wereldwijde crisis in de vorm van COVID-19. Het is een jaar waar de gezondheid van iedereen voorop staat en we gezamenlijk niet verder vooruit kunnen kijken dan de maatregelen van de overheid.

Als organisatie hebben we ons dit jaar meerdere malen gebogen over de voortgang van de NKS Dutch Zander Masters 2020-2021. De belangen die hierin worden meegenomen zijn nog steeds dezelfde als eerder gecommuniceerd namelijk; het welzijn van de stichting en de gezondheid van de deelnemers.

Inmiddels zijn we in het stadium waar de besmettingen van COVID-19 in Nederland hard oplopen, de regels zijn aangescherpt, vergunningen zijn ingetrokken door de corona maatregelen en wij als organisatie knopen dienen door te hakken.

Afgelast

In het kader van de gezondheid van onze deelnemers en het belang van de stichting hebben wij als organisatie het volgende moeten besluiten:

De NKS Dutch Zander Masters 2020-2021 wordt volledig afgelast. De wedstrijden zullen worden verschoven naar het seizoen 2021 dat hopelijk van start gaat in februari.

Hoe nu verder? Alle deelnemende teams die reeds borg of wedstrijden hebben betaald ontvangen in de komende week á 2 weken een voucher met een tegoed van het aantal wedstrijden die reeds betaald zijn. Deze voucher kan worden ingezet bij de wedstrijden in het seizoen 2021 tot de waarde 0 wedstrijden bedraagt. De deelnemers met een voucher zullen voorrang krijgen bij de inschrijving op andere teams.

De competitie 2020-2021 komt te vervallen er zal dus geen Nederlands Kampioen worden gekroond dit jaar. De finaletickets die reeds zijn vergeven komen eveneens te vervallen.

De wedstrijd kalender zoals die nu online staat voor de wedstrijden in 2021 zal worden gehandhaafd. Er zullen nog 3 wedstrijden extra worden ingepland en wij proberen dit z.s.m. aan jullie kenbaar te maken.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande bekendmaking vragen zijn kunnen jullie deze richten aan nksnoekbaars@gmail.com.

Stay Safe & Tight Lines, NKS Dutch Zander Masters