Nieuw in assortiment van Fauna Hengelsport

Bij Fauna Hengelsport is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Dat is ook niet vreemd, want de megastore in Raamsdonksveer is niet voor niets de grootste roofvisspecialist van Nederland en België.

Aangezien er de laatste tijd behoorlijk wat nieuwe, interessante items aan het assortiment van Fauna Hengelsport zijn toegevoegd, hebben we even de moeite genomen om alles voor je op een rijtje te zetten.

Nieuw in ons assortiment: Stanley

Nieuw ons assortiment: Stanley flessen, voedselflessen en meer. Deze super kwaliteit flessen houden uw warme dranken of voedsel gemiddeld 40 uur warm! Daarnaast zijn er ook travel mugs en drankflesjes verkrijgbaar.
Naar webshop

Savage Gear Winter Thermo Gloves

De Winter Thermo Gloves van Savage Gear houden uw handen warm tijdens de wintermaanden. De handschoenen zijn 100% waterproof en zijn voorzien nubuck materiaal op de handpalm wat zorgt voor extra grip. De Winter Thermo Gloves zijn voorzien van een zachte fleece binnenzijde.

Bekijk dit product hier

Illex Block Ripper 48 MR

De Illex Block Ripper 48 MR leent zich perfect voor het belagen van baars en roofblei. Deze crankbait is voorzien van een agressieve actie en een luide ratel, hiermee weet hij haast iedere rover te verleiden. De Illex Block Ripper 48 MR is uitgerust met het Weight Transfer systeem, hierdoor is deze crankbait ondanks zijn geringe gewicht bijzonder ver en accuraat te werpen.

Bekijk dit product 

Beetbox

Op Beetbox.nl koop je elk maand het beste kunstaas van de bekendste roofvismerken, in een verrassingsbox die door de brievenbus past. Wij vinden Beetbox.nl een superleuk nieuw merk in de hengelsport en daarom is er met Beetbox een speciale gelimiteerde editie gemaakt.

De Beetbox Hard X Fauna Hengelsport. In deze Beetbox zitten 4 Hardbaits van het merk Lurefans. Welke hardbaits het zijn blijft een verrassing.

Naar Beetbox.nl

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
Telefoon: +31(0)162-513308
Fax: +31(0)162-510810
E-mail: info@hengelsportfauna.nl
Website: www.hengelsportfauna.nl