MAVER keert groots terug naar Nederland!

banner1
Persbericht M&M Hengelsport

MAVER logo1

Vers van de pers is het nieuws dat het gerenommeerde MAVER grootste plannen heeft in Nederland. De topproducten van het van oorsprong Italiaanse merk waren de laatste jaren in ons land helaas niet of nauwelijks verkrijgbaar. Hier gaat echter sterk verandering in komen, MAVER en M&M Hengelsport slaan namelijk de handen ineen. De exclusieve rechten voor de verdeling van MAVER Italia en MAVER UK in Nederland zijn inmiddels in handen van M&M.

2

Eigenaar van M&M Hengelsport Michael Meyer: ‘Met trots kunnen we nu onze samenwerking met MAVER bekend maken. MAVER staat bekend om innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid en onze visies liggen verrassend dicht bij elkaar. De komende tijd zullen we bij M&M keihard werken om het zeer uitgebreide assortiment van MAVER via onze dealers eindelijk weer beschikbaar te maken voor elke visser in Nederland.’

MAVER is ooit begonnen in Italië met de filosofie de beste hengels ter wereld te produceren. Hierin zijn ze geslaagd en tot op de dag van vandaag is dat wat ze doen. Deze productie vindt plaats in de befaamde Reglass fabriek in Italië, onderdeel van MAVER. De oorspronkelijke bedrijfsfilosofie is nog even sterk als altijd en door continue ontwikkeling en innovatie blijven MAVER hengels het beste wat er op de markt verkrijgbaar is.

In de loop van de jaren is het assortiment van MAVER sterk uitgebreid. Hierbij is kwaliteit altijd topprioriteit geweest en MAVER produceert inmiddels alles van haken, zitkisten, kleding, luggage tot voer en dobbers. Niet alleen op witvisgebied maar ook in de zee-, roof- en karpervisserij zijn de MAVER producten in heel Europa zeer gewild.

maver lures

Reeds in 1994 zag de Engelse tak van MAVER het levenslicht en met groot succes. De Engelse markt vroeg om specifieke producten voor onder andere de karperscene op de bekende commercials. In ons land is deze spectaculaire vorm van vissen inmiddels ook sterk in opkomst. De specifieke door Engelse topvissers ontwikkelde producten zijn voor ons land dan ook meer dan interessant.

U wordt de komende tijd op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van MAVER in Nederland!

Winkeliers die nog niet met M&M Hengelsport samenwerken en geïnteresseerd zijn in één van onze talrijke producten, kunnen contact met ons op nemen via:

M&M Hengelsport
Michael Meyer
Nomdenweg 2F
9561 AM Ter Apel
Tel/fax: +31(0)599-858162
Mobiel: +31(0)646718339
Internet: www.menmhengelsport.nl
Internet: www.timmsdobbers.nl
E-mail: michael@menmhengelsport.nl

Bedrijfsfilm: http://www.youtube.com/watch?v=ACouoosopsE

Voor de provincies Zeeland, Noord- en Zuid-Holland kunt u contact opnemen met onze agent:
Michel Oostdijk
Tel: +31 (0)654272345
Internet: www.nextlevelfishing.nl
E-mail: info@nextlevelfishing.nl

Voor Belgïe en Noord-Frankrijk kunt u contact opnemen met onze agent:
Thierry Pauwels (Pauwels Allround Fishing)
Tel: +32(0)54240862
Fax: +32(0)54240851
Mob: +32(0)475250508
E-mail: allroundfishing@skynet.be

Voor meer informatie bezoekt u de website van M&M Hengelsport