Leonard Sports nieuws hengelsport en botenbeurs Utrecht.

logoleonard1Uiteraard is Leonard Sports weer aanwezig op de hengelsport en botenbeurs Utrecht van 30 november t/m 2 december. Op onze stand is ons eigen merk LFT uiteraard ruime vertegenwoordigd met vele nieuwe producten die we graag aan het publiek willen laten zien.  Het complete pakket LFT tabletten wordt uitgebreid gepresenteerd. Op de beurs kunt u zien, ruiken en voelen hoe de tabletten werken.

Omdat het gebruik van lood de sportvisserij onder druk staat komen we met een compleet “leadfree” pakket.  Hierin producten voor de witvis visserij, de roofvis visserij en de karpervisserij.

Uiteraard zijn de merken die wij verdelen ook goed vertegenwoordigd.

Sportex Bassista

De Duitse hengelbouwer Sportex komt met prachtige nieuwe series hengels die we uiteraard op de beurs laten zien. Een nieuw topmodel in het karper en spinvissen maar ook een gunstig geprijsd jubileum model ten gelegenheid van het 70 jarig jubileum van Sportex.

Onder de nieuwe series is ook de Bassista een prachtige roofvis serie o.a. voor de finesse visserij. Kijk voor meer info op de #teamsportex pagina op facebook  en op Instagram @teamsportex

Live Target

Van de Canadese kunstaasfabrikant Live Target zijn er ook weer diverse nieuwe modellen bijgekomen. Erg gaaf is de nieuwe hollow body Craw, een kreeft imitatie die  een topper gaat zijn voor o.a. grote baars!

Zoals de naam van het merk al zegt zie het er enorm levensecht uit. De Baitball Spinnerbait is is een prachtig stuk kunstaas. Omdat het anders is dan anders kan het enorm dressuur doorbrekend werken.  Het imiteert namelijk niet één maar meerdere aasvissen.  Op de beurs kan het bekeken en vastgepakt worden.

Fastach clip

Uiteraard worden ook de producten van Mustad gepresenteerd  op de beurs in Utrecht. In het pakket van Mustad onder andere de –inmiddels bekende-  Fastach clip.  De clip waarmee je letterlijk in een handomdraai je kunstaas wisselt.

Nomura

De creature baits van Nomura zijn ware killers voor dikke baarzen! Ook van Nomura is er het nodige nieuws te zien op het gebied van hengels, molens, kunstaas en accessoires.

Al met al redenen genoeg om een bezoek te brengen aan de stand van Leonard Sports.

Geïnteresseerde winkeliers kunnen uiteraard contact opnemen met Leonard Sports in Hoogeveen. info@leonardsports.nl , telefoonnummer 0528-220408

Leonard-Sports-pand

Buitenvaart 1401
Tel :+31 (0) 528 22 04 08
7905 SJ Hoogeveen
Fax :+31 (0) 528 74 54 00
The Netherlands
Website :www.leonardsports.nl