Op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je de nieuwste producten voor elke vismethode!

01-overzicht-beursOp de zestiende editie van hét hengelsportdomein van Europa: de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, heeft een oppervlakte van circa 20.000 vierkante meter. Op 1, 2 en 3 december komen ruim 160 standhouders uit heel Europa naar Utrecht. De beurs trekt jaarlijks maar liefst 18.000 bezoekers uit Nederland en de ons omringende landen.

02-roofvis

Roofvisplaza
Het vissen op roofvis kent vele facetten, van het vissen met ultralicht kunstaas tot en met het werpen van forse jerkbaits, shads en spinnerbaits die alleen aan zwaar materiaal en met een werpreel gevist kunnen worden. Nederland is wat dat betreft een Mekka voor de roofvisser, zelfs in de stadswateren en in de havens van grote steden zijn al mooie vangsten te realiseren. Op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je de nieuwste kunstaashengels, werpmolens, werpreels, kunstaas, nylon en gevlochten lijn, speciale waterdichte en warme kleding. Ook kun je uitleg krijgen over het gebruik van dieptemeters en GPS-apparatuur of van gedachten wisselen met bekende roofvissers. www.facebook.com/predatorsquare

03-nieuwe-producten

Voor witvis en karper
De vaste hengel blijft populair onder de sportvissers. Niet alleen voor het vissen op witvis, maar door de opening van steeds meer karpervisvijvers in Nederland worden ook voor het vissen op deze krachtpatsers steeds meer speciaal ontwikkelde vaste hengels op de markt gebracht. Op de Hengelsport- en Botenbeurs kun je alle nieuwe vaste hengels van alle grote merken ter hand nemen om te voelen hoe strak ze gebouwd zijn en hoe snel je kunt reageren op een aanbeet.

Vaste Stokkenshow
Dit jaar wordt wederom een vaste stokkenshow georganiseerd; een unieke show met tientallen vaste stokken strak in gelid naast elkaar. De merken die mee doen zijn onder andere: Rive, Garbolino, Arca, Browning Xitan (Zebco), Evezet en JVS. Leer alles over de features en kijk welke bij jou past.

04-boten-en-toebehoren

Tientallen visboten te vinden op de beurs
Steeds meer sportvissers schaffen zich een visboot aan om de onbereikbare stekken te kunnen bevissen, om de eenzaamheid op te zoeken maar ook om zich tijdens roofviswedstrijden te meten met andere roofvissers. Op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je de nieuwste boten uit glasvezel, aluminium en andere materialen, plus de buitenboordmotoren waarmee je je snel kunt verplaatsen op het water. Ook voor alle accessoires voor het vissen op het water: van visvinders tot GPS-apparatuur en van drijfankers tot comfortabele visstoelen, kun je terecht op de grootste sportvisbeurs van de Lage Landen.

05-carpsquare

Carpsquare: Beurs binnen een beurs
Het gericht vissen op karper, met een lichte penhengel of rustig zittend achter een rodpod voorzien van elektronische beetverklikkers, blijft tot de verbeelding spreken van jong en oud. Tenslotte weet je nooit hoe zwaar de vis is die elk moment je aas op kan pakken. Voor de karpervisser is Carpsquare een beurs binnen een beurs waar je de nieuwste producten kunt bekijken en kunt aanschaffen, waar je van gedachten kunt wisselen met bekende karpervissers en waar je je volgende sessie kunt plannen. Dit wordt dan een sessie langs een water waar ook ’s winters nog karper te vangen valt of een sessie in warmere streken.

Op de gloednieuwe website: www.carpssquare.nl valt alles te lezen over de karpervisserij en Carpsquare op de beurs.

Gratis hengel voor kinderen
Al enkele jaren is de Hengelsport- en Botenbeurs hèt toonaangevende platform voor sportvissers. Logisch, dit is een erg gezellige happening met tal van demonstraties en interessante activiteiten voor jong en oud, en daarnaast dé plek om de nieuwste hengelsportproducten voor het komende jaar te zien. Tevens krijgen de eerste 300 kinderen bij binnenkomst een gratis vaste hengel!

bestelknop-website

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 – online ticketverkoop gestart!
Bestel je ticket online met 25 procent korting en maak kans op een visreis naar Noorwegen voor vier personen t.w.v. 3000 euro!

Hengelsport- en Botenbeurs 2017 Feiten:
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
Openingstijden: dagelijks 10:00-17:00 uur

  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa

Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

300x500-klaar