Aanstaande Zondag Navionics Zander Masters Oude Maas.

Aanstaande zondag zal de tweede wedstrijd in de serie `DUTCH ZANDER MASTERS` worden gevist! DE NAVIONICS ZANDER MASTERS. Als tweede wedstrijd van het nieuwe NKS seizoen 2018 heeft NAVIONICS deze wedstrijd op zijn naam gezet. Deze wedstrijd heeft als strijdtoneel de OUDE MAAS bij Barendrecht bekend om zijn mooie formaat snoekbaarzen maar vaak ook berucht om de pittige stroming.

Navionics zal tijdens deze wedstrijd 2 wedstrijdteams inzetten om mee te dingen naar podium plaatsen en – of de begeerde finale tickets voor de main event.

NAVIONICS TEAM 1 :
Mr Navionics  Jacco Willemsen met als side kick Yair Jelmer Nauta beide bekend van de tutorials op youtube en Face Book over de uitleg en juiste instellingen van de apparatuur in combinatie met de voor de hengelsport inmiddels onmisbare gedetailleerde Navionics waterkaarten.

NAVIONICS TEAM 2:
Als tweede team worden ingezet Bas Jansen & Rutger Sellies beide afkomstig uit de stal van Lund Europe waar bij zij beiden dagelijks werken met onder anderen het instellen en monteren van gps plotters  ook zij weten het naatje van de kous als het gaat over de Navionics kaarten.

Ook zij hebben al meerdere keren bewezen in de wereld van de toernooi visserij hun mannetje te staan en zijn op de Oude Maas dan ook geen onbekende zij hebben zeker hun zinnen gezet op een goede klassering.

Voor elk mobile device prachtige kaarten, dus nooit meer verdwalen op het water..
Voor elk mobile device prachtige kaarten, dus nooit meer verdwalen op het water..

Over Navionics
Navionics is in de hengelsport en bij botenliefhebbers alom bekend om zijn waterkaarten die inmiddels niet weg te denken zijn in de dieptemeters aan boord van de schepen. De ontwikkeling van deze kaarten staat zeer zeker ook niet stil inmiddels zijn er ook apps die vanuit de telefoon,tablet etc toegang verschaffen tot de gedetailleerde waterkaarten.

Nog niet bekend met Navionics kijk dan snel op www.navionics.com of volg ze via de facebookpagina https://www.facebook.com/NavionicsNetherlands. Op de facebookpagina zijn geregeld live demonstraties te zien door Jacco Willemsen en team Navionics.

De organisatie van de NKS Dutch Zander Masters  wil via deze weg Navionics en hun team bedanken voor deze prachtige sponsoring.

Zoals altijd zal ook aankomende zondag weer live verslag worden gedaan door  op onze FB pagina NK Snoekbaarsvissen.

En op onze site www.nksnoekbaarsvissen.nl  kunt u ook weer de score tussen de teams live volgen.

Wil je nog meedoen aan deze wedstrijd kan dat nog steeds de inschrijving sluit zaterdag ochtend om 12.00 uur er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Wil je deelnemen aan de NKS Navionics Zander Masters Oude Maas schrijf je dan snel in via deze link!

Tight Lines, Dutch Zander Masters.