Predatour Ierland 2016 morgen van start! Vandaag Team Meeting.

topNa 8 maanden eindelijk weer terug op het mooie Lough Derg. Klaar voor Predatortour Ireland 2016. Dit jaar echter langs de lijn. Vismaat Nico Molkens kon dit jaar niet mee doen i.v.m. een verre reis naar Alaska, dus ben ik samen met Frans Provo naar Ierland afgereisd om verslag toe doen van deze wedstrijd. Wij assisteren Herman Molenaar bij de wedstrijd als controle boot. De komende 3 dagen kun je hier op Roofvisweb de verslagen volgen van de wedstrijd.

002

Wedstrijddagen: Maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 september. Prijsuitreiking: Donderdag 22 september.

Tekst en Foto’s: Frans Oomen

img_0255

3

5
The 1st prize for 2016 is a combination prize, Lund 1600 Furry and Pega comfort trailer.
11
Flanagan’s house of the Predator Tour Ireland.

13

dsc_7140

Vandaag was het team meeting in bar restaurant Flannagans. De presentatie wordt verzorgd door Herman en zijn rechterhand Rene en is zoals altijd weer duidelijk. Het parcours, de regels en de te vangen vissen worden nog eens toegelicht voor diegene die het niet op de website gelezen hebben. Er is een nieuwe regel bijgekomen dit jaar. Je mag niet tot tegen het riet komen. Ook niet het riet dat los in het meer staat. Tot op heden is er nog geen team ooit betrapt op vals spelen maar het is wel goed om duidelijke regels te hebben. Regels zijn regels!

14

15

18

20

24

Na de uitleg zijn er snacks voor iedereen en kan elk team naar voren komen voor goodies. De verplicht te dragen pet, een t-shit, een buff, zakflacon en een voucher van 20 euro van een van de lokale ondernemers die de wedstrijd sponsoren.

25

img_0252

001

Er volgt nog een kleine nazit waarna iedereen zijn kant op gaat. Sommige gaan nog wat vissen en andere gaan naar de pub.

de-eerste-is-binnen

img_0251

Oh ja! Zelf zijn we ook nog even het water op geweest. Als je hier bent wil je natuurlijk ook vissen. Ze waren goed los dus dat beloofd wat voor de deelnemers. Hopelijk wordt het een spannende wedstrijd!

Groeten, Frans en Frans

Blijf op de hoogte hier op Roofvisweb.nl of hou de Facebook pagina in de gaten via:

Predator Tour Ireland

Predatortour Ierland wordt georganiseerd door Fisherman.
Predatortour Ierland wordt georganiseerd door Fisherman.