BOOTVISSEN OP SCHAR IN 11e AFLEVERING VIS TV

Persbericht Sportvisserij Nederland
Persbericht Sportvisserij Nederland

In de elfde en al weer voorlaatste aflevering van de nieuwe serie Vis TV van 2013 gaan Ed en Marco de zee op. Aan boord van de MS Estrella van de Scheveningse rederij Vrolijk wordt even ten zuiden van ’s lands grootste badplaats en tevens bekendste vissershaven op schar gevist. Nergens voor de Nederlandse kust komt deze vissoort immers zo talrijk voor als juist daar.

Na een week slecht weer en een annulering vanwege harde wind, treft onze duo het deze keer aan boord van het ‘vlaggenschip’ van de rederij. De zee wordt namelijk na eerst nog de nodige golfslag steeds rustiger, de zon komt zowaar even achter de wolken vandaan en de scharren lijken bijkans uitgehongerd. Alles wordt in het 14 meter diepe zeewater door de scharren gepakt. Van zeepieren, tot zagers, tot mesheften en ga zo maar door. Het is feest, en de hengeltoppen en onze presentatoren krijgen geen minuut rust! Nou ja; tijd voor een ‘bakkie’ en een broodje moet je gewoon even nemen.

VisTV 2013-11 (Medium)1

Ook de nieuwe serie Vis TV bestaat weer uit 12 wekelijks en op zichzelf staande afleveringen, zodat je tot half mei de prachtige en vaak spannende visavonturen van Ed Stoop en Marco Kraal kunt meebeleven.

Daarnaast kun je op de website van Sportvisserij Nederland handige vistips bekijken die met de desbetreffende uitzending verband houden.

Vis TV is steeds te zien op zondagmorgen van circa 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7, terwijl herhalingen elke zaterdagmiddag om circa 14.30 uur op deze zender worden vertoond.

Ook bij uitzending gemist van RTL is de aflevering te zien, zodat je geen aflevering van Vis TV 2013 hoeft te missen.