Mustad voor het vissen met diverse “finesse” systemen.

Het vissen op baars en dan met name het gericht vissen op kapitale baarzen staat enorm in de spotlights momenteel. Op de drie toonaangevende hengelsportmagazines staan in maart artikelen over het vissen op baars en een grote baars op de cover!

1

En niet voor niets. In de laatste maand van het roofvisseizoen zijn de baarzen van kogelrond ! Naast het gebruikelijke kunstaas dat op de “normale” manier gevist wordt, worden er ook meer en meer technieken gebruikt die afkomstig zijn uit de blackbass visserij.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de texas, carolina, neko en wacky rig maar ook de jika en cheburashka jig.

De heren van de Vistechnische Dienst zijn hier volop mee bezig en boeken hier prachtige resultaten mee. Bekijk het youtube kanaal van de vistechnische dienst om de filmpjes met daarin de uitleg van de diverse technieken te bekijken.

4

Mustad brengt complete systemen voor het vissen met diverse “finesse” systemen. De rigs zijn voorzien van het Fastach systeem zodat het aas of het werpgewicht in een handomdraai te wisselen is.

2

Winkeliers die graag meer info willen over het Mustad pakket kunnen contact opnemen met Leonard Sports. Email: info@leonardsports.nl