Q-Fishing en IJsselsport introduceren op de Visma de nieuwe MotorGuide Xi5

Op de visma live te zien!

MotorGuide, het vertrouwde merk voor Trolling-motoren met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling en productie van Trolling-motoren, kondigt de lancering aan van de innovatieve MotorGuide Xi5 Trollingmotor.

“De ontwikkeling van de Xi5 is het resultaat van vele gesprekken met eindgebruikers en een ontwikkeling die gericht is op de wensen van de klanten van MotorGuide. “De Xi5 is een uiterst stille en betrouwbare Trolling-motor waardoor de vissers meer tijd krijgen om te vissen en zich geen zorgen hoeven te maken over het functioneren van hun elektromotor.”

Draadloos voetpedaal
Draadloos voetpedaal

De draadloze besturing en bediening van de MotorGuide Xi5 is niet optioneel, maar een standaard uitvoering. De modellen zijn standaard uitgerust met een draadloze voetpedaal. De bedieningsknoppen zijn zo gepositioneerd dat de visser zich kan concentreren op het vissen en de rest intuïtief kan verlopen.

Draadloos afstandbediening
De draadloze afstandbediening.

Voor gebruikers die meerdere bedieningsmogelijkheden willen is er de optionele, makkelijk te gebruiken draadloze hand-afstandsbediening. Deze afstandsbediening is vederlicht en het laat de gebruiker toe om de elektromotor op een makkelijke maar precieze manier te bedienen.

xi5-wireless-trolling-motor

De Xi5 is een robuuste motor. Niet alleen zijn alle digitale componenten volledig in-geseald, bovendien wordt er gebruik gemaakt van veel roestvrij staal en de staart is van een composiet materiaal dat bijna onverwoestbaar is.

maxresdefault1

Stil is een understatement voor de Xi5. De fluisterstille aandrijfmotor met de twee-blads propeller, en de nieuw ontwikkelde stuur-aandrijfmotor met een uiterst solide behuizing maken de Xi5 de stilste motor zowel boven als onder de waterlijn.

De Xi5 wordt aangeboden als 12, 24 en 36-volt model met stuwkracht variërend van 55 tot en met 105 pond.

Logo Q-Fishing

Wij nodigen u uit om de MotorGuide Xi5 te komen bekijken en te testen. Q-Fishing en IJsselsport zijn aanwezig op de Visma in hal 2 stand 209 en 211.

Ga voor meer info naar: Q-Fishing.eu