Speciale Feestdagen Giftbox voor de hengelsporter.

Hengelsport Perfect Catch is een jong groeiende hengelsportwinkel en webshop gelegen in het mooie dorpje Tolkamer, aan de Duitse grens met Emmerich. Bij Hengelsport Perfect Catch is men voortdurend op de hoogte van de nieuwste producten en trends op roofvisgebied. Ook wij zijn helaas door de lockdown gesloten met onze winkel. Uiteraard kan je bij ons gewoon online bestellen! 

Klik op de afbeelding om de verschillende Giftboxen te bekijken!

We hebben een speciale feestdagen giftbox klaarstaan voor jou!  Geef je voorkeuren aan voor het vissen en wij stellen een verrassing giftbox speciaal voor jou samen. Verras jezelf met deze unieke giftbox. Ook leuk als cadeau voor onder de kerstboom. De giftbox wordt ingepakt en als cadeau verstuurd!

Verschillende Giftboxen

Perfect Catch heeft 4 verschillende giftboxen. Die van 15.00, 30,00, 50,00 en 100.  Bekijk alle info over de giftboxen hier!

Ons assortiment is gebaseerd op producten voor roofvis, meerval, forel, karper en witvis. Een greep uit onze merken is o.a. Iron Claw, Moby Softbaits, Quantum, Spro, Gamakatsu, Doiyo, Fox Rage Black Cat, River2Sea, Lucky John, LMAB, Mr Pike Radical, Fox, Magic Trout, Trout Master, Berkley, Cresta, Browning enz. enz.

Over Hengelsport Perfect Catch

Wij, Chris en Barbara zijn de trotse eigenaren van een unieke hengelsportwinkel op het water:Hengelsport Perfect Catch. De winkel bevindt zich in Tolkamer, direct aan en op het water van recreatieplas De Bijland. Het voordeel hiervan voor onze klanten is dat de producten getest kunnen worden voordat je tot kopen overgaat. Deze kunnen vanuit de winkel rechtstreeks in de recreatieplas getest worden. Tevens hebben wij een assortiment aan test-producten staan.

Ruim assortiment
Het assortiment van Hengelsport Perfect Catch wordt steeds uitgebreider en is constant in ontwikkeling. Dat betekent dat onze webshop steeds wordt aangepast met nieuwe producten en merken.

Service & klantenservice
Bij ons staat goede en snelle service voorop. We vinden de mening van jou dan ook belangrijk voor onze winkel.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan is onze klantenservice bereikbaar via mail. Wij streven ernaar je mail zo snel mogelijk te behandelen en/of te beantwoorden.

Mail: info@hengelsportperfectcatch.nl.

Je kunt ons ook telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Telefoonnummer +31(0)316 542 958

Adres:
Bijland 1a
6916 KA Tolkamer

Hengelsport Perfect Catch is sinds 2019 ook online te bezoeken. In onze webshop is voor iedere visser wat wils. Sinds kort leveren we ook aan België en Duitsland.