Jaro Cells, Flexibele en betaalbare stroomoplossing voor trollingmotoren.

1Voor de trollingmotor is er nu een complete stroomvoorziening in een compacte waterdichte case. Uniek in Nederland is dat de accu’s ook te huur zijn voor visboot verhuurbedrijven. Je betaalt voor het gebruik van de stroom en niet voor het bezit van de accu. Jarocells introduceert dit concept in de Nederlandse markt; de Jarocell case.

Jaro Cells was aanwezig op de Visma.
Jaro Cells was aanwezig op de Visma.

front100

De slimme koffer bevat een 12V 0f 24V lithium accu, is voorzien van intelligente monitoring software en meerdere 12V en USB-aansluitingen voor het opladen van mobiele apparatuur, lampen, etc. De Jarocell case is 1-op-1 uitwisselbaar met bestaande accu’s aan boord en werkt op praktisch alle laders en dynamo’s.

Nieuw! Accu verhuurservice voor visboot verhuurbedrijven
De huurkosten zijn afhankelijk van de accu die gehuurd wordt. De huur van de 12V100Ah Jarocell case, inclusief onderhoud kost circa €250,- per jaar. Het huren werkt heel eenvoudig. Je huurt het type accu op basis van behoefte. Jarocells levert de accu’s en neemt ze aan het eind van het seizoen weer in voor onderhoud. Zodat je het volgende seizoen weer met nieuwe accu’s van start gaat.

Je kunt ze natuurlijk ook kopen
De Jarocell case 12V100Ah kost €1399,00 en is te vergelijken met een conventionele accu van 200Ah. De 24V50Ah variant kost hetzelfde. Beide hebben een energieopslag van 1,28 kWh Deze accu’s zijn ideaal voor trollingmotoren van 55LBS.

Gemak dient de mens: via de app lees je de belangrijkste info van je accu...
Gemak dient de mens: via de app lees je de belangrijkste info van je accu…

accuapp

Compleet en niet ingewikkeld
De Jarocell case is standaard voorzien van intelligente monitoring software en een Bluetooth verbinding waarmee je via een gratis App de accu kunt monitoren. Ideaal om te kijken hoe lang de trollingmotor nog kan varen. De App geeft de volgende informatie weer:

• Capaciteit
• Actuele stroomverbruik
• Laadstatus
• Aantal laadcycli
• Temperatuur

Duurzaam en efficiënt
Lithium-ijzerfosfaat accu’s beschikken over de best presterende lithium-ion verbinding op de markt. Met een levensduur die ruim 5 keer langer is dan een loodaccu zijn deze accu’s het duurzame alternatief voor conventionele accu’s. Lithium accu’s kunnen volledig ontladen, in tegenstelling tot een loodaccu die je maar tot 50% kunt ontladen. Afhankelijk van de lader zijn lithium accu’s binnen een paar uur weer 100% vol. Ideaal bij intensief gebruik van een trollingmotor, verlichting en apparatuur.

Daarnaast hoef je deze accu’s bij een onverhoopt defect niet weg te gooien maar kunnen ze voor een relatief klein bedrag weer gerepareerd worden. Dit is ook nog eens goed voor het milieu!

Veilig en betrouwbaar
Lithium accu’s presteren onder alle omstandigheden goed. Ze laten je niet in de steek. De accu’s zijn voorzien van geavanceerde elektronica die de lithium cellen beschermen tegen overladen, te diep ontladen, kortsluiting, te hoge of te lage temperatuur en te hoge stroomsterkte.

jaro-serie1

Over Jarocells
Al ruim 4 jaar is Jarocells actief op het gebied van lithium accu oplossingen. Zowel in de outdoor, sportvisserij en in de watersport. Jarocells levert een brede range accu’s in zowel 12V als 24V. Naast het leveren van standaard accuoplossingen en accessoires bouwt Jarocells maatwerkoplossingen voor boten van 18 tot 100 voet. Zo is er voor elke toepassing een duurzame lithium oplossing.

Kijk voor meer informatie ook op www.jarocells.nl