Out now: Dé Roofvis 111!

01 Cover RV111 1.indd‘Hoort wie klopt daar kinderen?’ Nou, het zou zomaar eens de postbode kunnen zijn die Dé Roofvis 111 komt afleveren. En dan zijn de mannen in huis waarschijnlijk ook weer dik tevreden tijdens de feestdagen, immers staat dit specialistische magazine voor roofvissers weer boordevol met prachtige artikelen.

12 Deadbait pencils sleepdobbers 5.indd

Zeer praktijkgerichte bijdragen, die uitstekend passen in deze periode van het jaar. Het is immers de tijd bij uitstek om met een dode aasvis achter snoek aan te gaan, dat kan uiteraard statisch, maar ook met behulp van de dobber. Dat de mogelijkheden daarin legio zijn toont Hilco van Nuil met ‘Magische dobbervangsten’. Ook voor de meervalliefhebbers is er een zeer interessante doodaas-montage terug te vinden en dan meer specifiek voor op stromend water. Stefan Seuss toont hoe je een doorgaans zeer passieve aanbieding zeer verleidelijk en levendig maakt. In Duitsland zijn er zelfs al zeer lijnschuwe exemplaren aan gevangen, wees er dus snel bij!

06 Het vang klaar maken van shad 5.indd

Iedere roofvisser weet dat je ook in de koudste winter nog een potje kunt breken met kunstaas, dus ook daar is alle ruimte voor vrij gemaakt in deze 92 pagina’s tellende aflevering. Zo laat Luc Coppens zien, hoe je het beste een shad monteert en dat voor diverse situaties. Ook Pim Busker kiest dikwijls voor shads in de koudere tijd van het jaar en richt het vizier dan op wat dieper water. Dat een niet alledaags kunstaas als tubes toch zeer attractief kan zijn, beschrijft Michel Verlaak op zijn gekende smaakvolle wijze.

56 The Jackall’s-  Nederlands Kampioen NKS-Rivieren 4.indd

Ben je ook benieuwd hoe Willem Stolk en Jochem Myjer de NKS titel in de wacht hebben gesleept, lees dan het bijzondere stuk van The Jackall’s in deze editie… Meer inspirerende stof nodig om even weg te dromen tijdens de donkere vroege avonden? Ga dan mee op een bijzondere rockfishingtrip met Dominique Kleijwegt. Hij gaat ‘Los op Kos’, terwijl Tijmen van der Sande zijn avontuurlijke heil zoekt aan de Westcoast USA.

34 Tubes Michel Verlaak 7.indd

Voor een winters avontuur in eigen land verdient het artikel ‘Zeeforel.nl’ zeer de aanbeveling, zo’n bijzondere rover vangen aan de eigen kust valt niet mee, maar Marcel de Ruyter laat je zien hoe je dat wél kunt flikken! Uiteraard vind je ook in deze Dé Roofvis de populaire bijdragen terug van ons vaste panel aan auteurs: Rolf Bouman, Wilfred van Nunen en Jeroen Schoondergang.

Abonnees hebben uiterlijk dit weekend het magazine in huis. Voor losse verkoop ga je naar boekhandel, kiosk óf koop je de handige digitale uitgave via MagZine.nu

Krijg je voortaan ook liever de postbode aan de deur met dit fraaie ‘glossy’ magazine, bel dan voor een zeer voordelige abonnementsaanbieding met: 0314-340 150!