Verslag 3e wedstrijddag Predator Batlle Ierland. Windkracht 4 tot 8!

9De 3e wedstrijddag van de Predator Battle Ierland was twijfelachtig i.v.m. het weer, windkracht 4 tot 8 dus reden genoeg om even te twijfelen of we het volledige parcours open zouden gooien. Na de boot controle even vol gas naar het meer om even te kijken hoe het zou zijn en daar besloten om 50% van het parcours dicht te gooien. En dat was de juiste beslissing pfff wat een een wind over de lengte van het meer de gevaarlijkste richting! Maar het is goed verlopen, nog wel even zoeken naar mijn lever!

1

2

3

De start was even een paar minuten uitgesteld daar ik de deelnemers even moest vertellen dat het parcours kleiner is geworden voor vandaag de laatste dag. Ondanks het slecht weer zijn er toch nog mooie vissen gevangen!

4

6

7

Dag 3 zit er op en zonder problemen verlopen, het blijft toch altijd spannend ondanks dat je zo je best doet blijf je toch maar een gewoon mens.

12

8

13

11

10

Nadat iedereen weer zijn boot en spullen heeft opgeruimd weer verzamelen in de Achor Inn de lokale pub in Killaloe. Waar we uiteraard de foto’s samen met de deelnemers checken onder het genot van een hapje en een drankje. Dat geeft toch altijd weer een brok Ierse gezelligheid en blijft het ook spannend.

14

Ook dit jaar weer een dame die meet deed “ Rachel Watson “ supertof wijf en heeft genoten van de afgelopen dagen.

Morgenavond de prijsuitreiking en zal bekend worden wie de Alumacraft Escape 165 tiller met de Pega boottrailer heeft gewonnen. Uiteraard een berg aan prijzen, meen dat 70 % van de teams met een mooie prijs naar huis gaat, tot morgen.

dsc_7999

dsc_8010

dsc_7977

Volg ook de facebookpagina van Predator Batlle voor het laatste nieuws!

Groeten uit Killaloe, Herman
www.predatorbattle.ie

gesneden-origineel