NKS Humminbird-Minnkota finale gaat Internationaal!

nks1Aanstaande zondag om 8.30 uur zal het laatste startschot gegeven worden voor het NKS seizoen 2017. Waar het al maanden rond gaat van de geruchten over de locatie, zaten we er allemaal goed naast. Niemand had gedacht dat we over de grens zouden gaan voor de Final Battle.

finale-prijs

De strijd om de NKS HumminbirdMinnkota finale zal plaats vinden op het water van Visvereniging het Snoekbaarsje, Maasdijk 1, te Kinrooij België.

Naast dat de tickethouders gemoedelijk strijden om de laatste titel van het seizoen zullen er tijdens de afsluitende feestmiddag onder het genot van een drankje de prijzen uitgereikt worden van de NKS Lund Challenge 2017 en de Q-fishing River Masters 2017. Deze prijsuitreiking zal plaatsvinden in Brasserie de Spanjerd te Kinrooi België.

klassements-prijs

De totale prijzentafel voor de NKS Lund Challenge & NKS HumminbirdMinnkota finale bedraagt €35.000,00. Hiervoor willen wij onze sponsoren van harte bedanken.

We hopen aanstaande zondag op een spannende strijd, die natuurlijk ook weer live te volgen is via de website www.nksnoekbaarsvissen.nl en de facebookpagina van het NKS.

Slijp de haken en laad de accu’s op! We verwelkomen de deelnemers en eventueel toeschouwers graag aanstaande zondag te Kinrooij.

sponsoren

Tight Lines, NKS Media team