Nieuwe website www.fishingdirect.nl online!

Fishing-Direct Hengelsport is alweer 15 jaar actief, als een van de eerste hengelsportwebshops met een compleet online pakket speciaal voor de allround roofvisser. In de afgelopen jaren is er in hengelsportland erg veel veranderd, waar winkeliers eerst nog grote bezwaren hadden tegen het bestaan van webwinkels en dat deze webwinkels geleverd kregen door fabrikanten en grossiers, zijn webwinkels nu niet meer weg te denken, de winkeliers die eerder bezwaren hadden kunnen nu zelf niet meer zonder een webshop.

Na 15 jaar is het voor Fishing-Direct Hengelsport alweer voor de 3e keer tijd om de webshop grondig te laten aanpakken en te updaten, hiervoor heeft Fishing-Direct Hengelsport een partner gevonden in www.ebusinesssolutions.nl , Danny en Amanda Timmer zijn gespecialiseerd in het migreren van webshops welke draaien op verouderde software en tevens het opfrissen van een bestaande webshop tot de standaard van nu en de nabije toekomst.

Op 19 maart 2018 is deze nieuwe website na grondig getest te zijn live gegaan. Ondanks dat de site volledig is vernieuwd kunnen bestaande klanten nog steeds  met hun e-mailadres en wachtwoord inloggen.

De vernieuwde webshop is online!
De vernieuwde webshop is online!

De nieuwe website is responsive wat wil zeggen dat deze ook geschikt is voor mobiele apparaten zoals tablet- en mobiele telefoons, nu kunt u nog gemakkelijker en overzichtelijker winkelen en op zoek gaan naar uw favoriete hengelsportartikelen.

Weergave op GSM en Tablet
Weergave op GSM en Tablet

Doordat de eigenaar en oprichter van Fishing-Direct Hengelsport, Maurits Kuijs zelf ook een fanatiek sportvisser is en graag verschillende disciplines uitprobeert op zowel het zoete als het zoute water en dit zowel in Europa als ver daarbuiten heeft toegepast kan hij met al zijn ervaring u als consument goed met raad en daad bijstaan en antwoord geven op al uw vragen zoals welke materialen u het beste aan kunt schaffen en hoe te gebruiken.

Ik ben Maurits Kuijs zelf een zeer fanatieke sportvisser.
Ik ben Maurits Kuijs zelf een zeer fanatieke sportvisser.

Fishing-Direct Hengelsport is zich door de jaren heen steeds  meer gaan toeleggen op de verkoop van klein materiaal, echte gebruiksartikelen zoals bijvoorbeeld shads, lijnen, paternosters, allerlei soorten haken, hengelsteunen, tackelboxen echt teveel om op te noemen.

Naast de grote keuze uit klein materiaal kunt u bij Fishing-Direct Hengelsport ook terecht voor bijvoorbeeld hengels en molens of elektromotoren en GPS/sonar apparatuur.  Indien het gewenste product niet op voorraad is of niet terug te vinden in de webshop verlenen zij u graag de service om op uw verzoek en volgens uw specificaties  het product voor u te bestellen en het binnen een paar dagen aan u uit te leveren, natuurlijk tegen een goede prijs.

Hiervoor kunt u het beste telefonisch contact met Fishing-Direct Hengelsport opnemen op nummer 073-5992300 of uw wensen kenbaar maken door een email te sturen naar info@fishingdirect.nl Zo kunt u al uw hengelsportartikelen aanschaffen bij één betrouwbaar adres en hiermee zijn zij u graag van dienst!

De laatste 5 jaar heeft Fishing-Direct Hengelsport zijn assortiment flink uitgebreid met allerlei loodmallen en toebehoren zoals poedercoat en jighaken. Van klapankerlood voor de zeevisser, een jigkopje voor de roofvisser tot pilkers voor zeebaars en kabeljauw, bij Fishing-Direct Hengelsport vindt u er een loodmal voor! Met deze mallen kunt u deze stukken lood en kunstaas zelf maken en met poedercoat de gewenste kleur geven.

Loodmallen en toebehoren zoals poedercoat en jighaken wij hebben het allemaal!

Ook aan de visser die graag zelf zijn softbaits ontwikkeld en maakt is gedacht, Fishing-Direct Hengelsport biedt een breed assortiment met Plastisol (liquid plastic), kleurtjes, glitters, plakoogjes en zelfs mallen voor het gieten van deze softbaits, dit alles is uit voorraad leverbaar.

Een breed assortiment met Plastisol (liquid plastic), kleurtjes, glitters, plakoogjes.

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Bezoek dan eens www.fishingdirect.nl  surf door de webshop en bekijk het grote aanbod en de leuke aanbiedingen. Samen met de eerste 25 bestellingen versturen zij een leuk presentje!