Het adres voor de meerval visser. Meervalshop Tom Cat.nl

1Vele meerval vissers gingen u al voor. En wisten de weg al te vinden naar meervalshop tom-cat.nl. Of het via de webshop was of ze kwamen naar de winkel. Nu hebben we sinds half november de opening gehad op de nieuwe locatie, en zijn we nog groter en makkelijker bereikbaar.

Onder tussen hebben we ons assortiment met meerval merken in de shop goed uitgebreid,  zoals onder anderen zeck fishing, madcat, black cat, siluro, gigafish, owner, jarrocell, cannelle, wft, ds wallerholze, penn , finnor en nog vele merken meer. Kortom de keuze is reuze!

Of je nu een beginnende of een gevorderde meerval visser bent, bij ons bent u op het goede adres. We Hebben onze winkel tijden aan gepast aan de huidige tijd. Dat wil zeggen we  gewoon op afspraak open zijn  zodat iedereen,  op een tijd kan komen wanneer hem of haar dat past.

En ook de tijd kunnen nemen voor je om alles goed uit te leggen over materiaal en montage mogelijkheden.  Met andere woorden een workshop op maat!

Ook voor de mensen die geen tijd vrij kunnen maken hebben we natuurlijk ook onze webshop waar je het nodige materiaal gewoon kunt bestellen waar na je het toegestuurd krijgt. Daarnaast is er nu ook op donderdags van 18.00 tot 21.00 de winkel gewoon toegankelijk voor de meerval visser die geen afspraak durft te maken of niet online wil bestellen. Kortom 24 uur service van alle kanten.

Benieuwd naar ons assortiment dan nodig ik u van harte uit om ons een keer te komen bezoeken.

Madcat diver glow in the dark 11cm
Madcat diver glow in the dark 11cm

Ons nieuwe adres is Jules Haeckstraat 2A , 7553 XG Hengelo.

Voor een afspraak kunt u bellen naar tel nr: 0623935296.

20171017_112201

Bezoekadres:
Jules Haeckstraat 2A
7553 XG Hengelo OV
Website: www.tom-cat.nl

16-2-2015 13-14-47