VISMA primeur: VNV lanceert gratis Vliegvinder-app.

1-1De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (VNV) lanceert op zaterdag 4 maart a.s., tijdens de VISMA 2017, de Vliegvinder-app. Deze nieuwe app is een unieke tool voor vliegvissers.

visma-primeur-vnv-lanceert-gratis-vliegvinder-app-01

Vliegvissers weten dat insecten een belangrijke voedselbron voor zijn vissen. Maar welk insect tref je aan? En welke imitatie hoort daarbij? Tik in wat je ziet en het antwoord verschijnt op je scherm. Of het insect nu onder, boven, of het langs het water voorkomt. En je weet dan ook direct welke kunstvlieg je moet hebben.

24-2-2017-8-41-06

In de app is veel kennis samengekomen. Het gaat om de meest voorkomende insecten langs en in het water. Dit gecombineerd met meer dan 500 kunstvliegen, waarvan ook de bindinstructie of bindfilm te raadplegen is. Verder is de Vliegvinder-app aangevuld met informatie over insecten, vistips en seizoensinformatie. Een ‘must have’, zeker voor de beginnende vliegvisser die zijn of haar weg nog moet vinden in deze uitgebreide materie. Maar ook voor de meer ervaren vliegvisser die zijn of haar kennis op peil wil houden. De Vliegvinder-app is te vinden in de Playstore (Android) en Apple App Store (iOS).

vnv

De officiële lancering vindt plaats op zaterdag 4 maart om 11.00 uur in de stand van de VNV, standnr. 54. Het eerste exemplaar zal worden uitgereikt aan Marco Kraal van Sportvisserij Nederland.

De Vliegvinder-app is door de VNV ontwikkeld en wordt mede mogelijk gemaakt door Sportvisserij Nederland. Voor meer informatie: www.vnv.nu/vliegvinder

Bestel je VISMA-kaarten nu online tegen 20% korting: klik hier!
(Onder de ‘klik hier’ graag de volgende link: http://www.visma.nl/toegangskaarten/)