Speciale gratis wedstrijd App Predatortour 2017

Persbericht Predatortour
Persbericht Predatortour

Nieuw voor 2017 bij de Predatortour is de speciale gratis wedstrijd App. De Predatortour is een Catch, Photo and Release wedstrijd… de foto’s worden in editie 2017 gemaakt vanuit een speciale predatortour web app.

In de vorige edities werden de foto’s altijd gemaakt met een foto camera en een back-up op een telefoon, etc. Dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02

De organisatie is van mening dat er vele voordelen aan het werken met deze App zitten. Er kan door deelnemers en toeschouwers Live meegekeken worden naar de resultaten van de deelnemende teams. Op einde visdag sluit de App automatisch en kunnen er geen foto’s meer ingezonden worden. Het voordeel hiervan is dat er geen verplichte finishlijn hoeft te komen.

De deelnemers kunnen op het parcours stoppen daar waar zij willen. De verplaatsing tijd (terug naar het startvak) komt te vervallen wat extra vistijd gaat opleveren en voorkomt “wedstrijd stress” omdat de deelnemers niet meer verplicht voor een bepaalde tijd terug moeten zijn. Ook de minder snelle boten kunnen hierdoor verder op het parcours gaan vissen.

23

De resultaten van GPS en App komen niet openbaar waardoor er geen stekkennis van deelnemers wordt weggegeven aan derden.

Op de vooravond van de wedstrijd zullen de deelnemers een gebruikersnaam en wachtwoord krijgen om in te loggen in de app om de foto functie te kunnen gebruiken. Gasten kunnen de App downloaden maar kunnen geen gebruik maken van deze functies, deze blijft voorbehouden aan de deelnemers.

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen wel het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour en Humminbird (Main sponsor)