Wie wordt Nederlands Kampioen snoekbaarsvissen?

nks1De NKS Lund Challenge 2017 is bijna toe aan de laatste wedstrijd. Aanstaande zondag staat de laatste spannende strijd op het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen op het programma met als strijdtoneel de IJssel.

lund

Wie zal uiteindelijk hier de titel in de wacht slepen en winnaar worden van de NKS Lund Challenge 2017? De nummers 1 en 2 zitten elkaar momenteel in de nek en geven geen stro breed toe aan elkaar, millimeters kunnen wel eens gaan uitmaken wie de Lund Challenge en de fantastische prijs een Lund met Mercury moter wint.

Niet alleen aan de Lund Challenge komt een einde aanstaande zondag maar ook aan de Q-fishing Biggest Zander Competition? De laatste kans op die ene dikke snoekbaars en de eeuwige roem om als winnaar van de Q-fishing Biggest Zander Competition gekroond te worden. Een kastelen liggen er zeker op de IJssel, de kunst is op ze te vangen.

21753178_492673677751328_885115991222808889_o

Aanstaande zondag weten we het en kan het volkslied gespeeld worden. De thuisblijvers kunnen dit natuurlijk ook weer live volgen op facebook en op de website waar het scorebord weer live wordt bijgewerkt tot natuurlijk 13.00 uur om de spanning er in te houden.

sponsoren

Bent u nog benieuwd hoe de laatste wedstrijd is afgelopen, of wilt u volgend jaar deelnemen aan het NKS kijk dan snel op www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight lines, NKS Media team