Een super gevoelige hengel, The Native.

The Native is een Hengel die ontworpen is in samenwerking met Iron Claw en Moby Softbaits. Het resultaat is verbluffend omdat de beste componenten voor deze gevoelige hengel zijn toegepast. De blank is gemaakt van 40 tons carbon wat hem een snelle en gevoelige hengel maakt.

Soft Touch Coating

De hengel is verder af gebouwd met een Fuji reel houder en Fuji geleide ogen. Waarbij de reelhouder ook nog eens met een zachte soft-touch coating is afgewerkt.

De handle is uitgevoerd met speciale gevlochten carbon fiber wat deze hengel een prachtige uitstraling geeft maar ook nog eens zeer comfortabel vist.

Een prachtige afgewerkte blank met een mooie groene gloed in het zonnetje en met een zwarte wikkeling voor de geleide ogen.

In Balans

Door middel van drie verschillende schijven achter in het handvat is de hengel precies in balans te brengen voor wat voor jou het prettigste vist. Twee schijven van 7 gram en een schijf van 14 gram. Zo kan de combinatie van hengel en reel of molen in balans worden gebracht.

De hengel heeft een lengte 1,98 meter en is twee delig met een transport lengte van 107 cm. Het werpgewicht ligt tussen de 12 en 42 gram wat deze hengel voor mij uitstekend maakt voor het vissen met twitch baits, lichte crankbaits en kleine chatterbaits.

The Native is leverbaar in een molen of reel uitvoering!

Advies verkoop € 255,95

Maar met dit werpgewicht zal deze hengel ook zeker zijn mannetje staan tijdens het pelagisch vissen of het werpen met wat grotere shadjes .

Het is zeker de moeite om deze hengel die nieuw voor 2022 op de markt is gekomen eens ter hand te nemen, je zal de kwaliteit van deze hengel zeker weten te waarderen.

Goede vangst! Jack van de Mortel.

Bij welke winkeliers zijn de roofvis producten van Iron Claw en Doiyo Concept te koop of te bestellen? Klik hier voor de lijst met winkeliers!

Winkeliers die nog niet met Saenger samenwerken en geïnteresseerd zijn in de Iron Claw producten, kunnen daarvoor telefonisch contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiger Edwin Klijnsma op: 06 23935296 of via e-mail: Edwin.klijnsma@saenger-tts.com