Sportex Bassista nieuwe serie hengels voor de roofvis visserij

logoleonard1De Duitse hengelbouwer Sportex komt komend seizoen weer met veel nieuws. Uiteraard zal Leonard Sports de nieuwe en bestaande modellen laten zien op de Hengelsport en visboten beurs in Utrecht.

BASSISTA:

De Bassista is een compleet nieuwe serie met prachtige stokken voor de roofvis visserij. De Bassista serie is o.a. ontwikkeld voor de hedendaagse finesse  visserij met kleine crankbaits, carolina en texas rigs, het lichte shadvissen, etc.  De blank is gemaakt van Japans high performance Carbon met de unieke X4-Cross technologie.  Dit maakt de blank licht, snel en enorm gevoelig alle ingrediënten die nodig zijn voor de hedendaagse kunstaasvisserij.

De hengel is prachtig afgebouwd en voorzien van een Fuji reelhouder en Fuji eenpoots geleide ogen.  Net als iedere andere Sportex hengel geeft de fabrikant 10 jaar garantie op de blank. Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is de hengel na aankoop registreren.

Sportex hengels zijn verkijgbaar bij onze Sportex dealers in Nederland, België en Luxemburg.

Geïnteresseerde winkeliers kunnen contact opnemen met Leonardsports. Telefoonnummer 0528 22 04 08 of via: info@leonardsports.nl

Leonard-Sports-pand

Buitenvaart 1401
Tel :+31 (0) 528 22 04 08
7905 SJ Hoogeveen
Fax :+31 (0) 528 74 54 00
The Netherlands
Website :www.leonardsports.nl