Nu weer uit voorraad leverbaar: Zeck Tuskers 2.0 met Airmat of Aluminium Bodem

De allerbeste boten als hulpmiddel bij je favoriete manier van vissen. Geschikt om vanaf te verticalen, maar ook perfect om uit te varen of om jezelf en alle goederen (max. laadvermogen 580KG!) te verplaatsen naar je droomspot. Met de airmat bodem ook extreem snel op te zetten en vervolgens makkelijk schoon te maken.

Onwijs betrouwbare boten met meerdere luchtkamers.

De boten zijn (eindelijk weer) beschikbaar in 2,65 – 2,90 en 3,20m!
  • Ideale opblaasbare boot voor het vervoeren van uitrusting
  • Ideaal voor spinvissen en verticaal vissen
  • Consistente slijtagebescherming aan de gehele onderkant van de band
  • Enorme ruimte in verhouding tot de grootte
  • Antislip 3mm dikke beschermmat op de luchtvloer
  • Hoge veiligheid dankzij dikke banden

De Tusker 2.0 is verkrijgbaar in alle lengtes met een antislip Airmat of met een zwarte aluminium vloer. Overigens passen beide vloervarianten in hetzelfde schuitje.

Indien nodig kun je beide verdiepingen krijgen en, afhankelijk van het type sessie, bepalen wat voor jou belangrijker is:
Ofwel de snelheid en een lager gewicht (voordeel Airmat) of de vaarstabiliteit met sterke vloer voor zware uitrusting (voordeel aluminium vloer).

De 290cm lange Tusker 2.0 kan gemotoriseerd worden tot 15pk.

Inbegrepen bij de levering: bootluchtpomp, boot-reparatieset, boottas, zwarte peddel (2 stuks), Tusker-kielplank, Tusker-bank.
Uiteraard zijn ook een handleiding en de bijbehorende conformiteitsverklaring van de boot voor toekomstige bootregistratie bij de levering inbegrepen.

Bekijk hier de Zeck Tuskers 2.0.

Over Tom-Cat.nl

Tom-Cat.nl is de webshop voor alles wat met meerval te maken heeft. We hanteren het motto: ‘’ONLY QUALITY PRODUCTS”. Alleen kwaliteitsproducten waar we zelf achter staan en zelf ook gebruiken. Kwaliteit is enorm belangrijk; gezien de brute kracht van meervallen. We zien liever geen PR’s verloren gaan wegens gebrekkig materiaal.

Naast kwaliteit staat service hoog in het vaandel. Service & Kwaliteit betekent ook kennis. Zo willen we beginnende en zeer ervaren meerval vissers voorzien in alles wat er nodig is om het volgende PR meerval te vangen. Maar bovenal ook zorgeloos te laten genieten van de magische macht op de meerval.

Meerval sessies vragen vaak om de nodige voorbereiding. Daar helpen we dan graag in mee met kennis en snelle leveringen. Ga je bijvoorbeeld op vakantie? Geef even aan wanneer je iets nodig hebt – zorgen wij dat het op tijd in huis is.

Het assortiment van Tom-Cat.nl is kwalitatief sterk en compleet. Verdeeld in categorieën voor de manier zoals je graag gaat vissen. Denk aan: Meerval boot en verticaalhengels, afstandshengels voor het afspannen, inline hengels. Of de meerval molens & reels. Natuurlijk zijn hier ook alle haken en materialen voor firebal-montages te vinden. Zo hebben we ook een opspoel service ontwikkeld; zo hoef je je nieuwe lijn er nooit meer zelf op te zetten. Komt het op je spoel in huis!

Natuurlijk vind je hier ook de meest handige rig-wallets, tenten en boottenten en kleding – handig voor de aanstaande winter! Zo zijn wij leverancier van de beste meervalmerken: Zeck, Black Cat , Madcat & Uni-Cat.

Up to date blijven omtrent het meervalvissen? Volg ons op de socials:

https://www.facebook.com/meervalshop
https://www.instagram.com/meervalshoptomcat.nl

Heb je vragen of opmerkingen – wil je samenwerken of een product bestellen wat je nog niet zag staan in de webshop? Neem contact met ons op!

Contactgegevens & winkel:
Prinsenstraat 30
7712 AJ Dalfsen
Tel: 0529-466050
Email: info@tom-cat.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur (maandag op afspraak)
Zaterdag: 9.00 uur tot 17.00 uur

De koffie staat klaar!