Wedstrijd Skills and Stripes afgelast i.v.m. COVID-19

Persbericht Skills and Stripes.

Geachte deelnemers en volgers van Skills and Stripes. Bij deze komen wij bij jullie terug met het laatste nieuws omtrent het de wedstrijd. Helaas zijn ook wij genoodzaakt de wedstrijd niet door te laten gaan op 22 maart.

Er is vandaag contact geweest met onze partners en de betrokkenen bij ons evenement en daaruit is naar voren gekomen dat het simpelweg onverantwoord is om het door te zetten. Onze Hoofdsponsors en partners staan volledig achter ons en ondersteunen ons hierin.

De wedstrijd is niet van de baan, hij zal worden uitgesteld. Wij zullen een nieuw traject ingaan voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en we doen er alles aan om zo snel mogelijk een nieuwe datum bekend te maken. Uiteraard zullen wij dit ruim van tevoren aankondigen om er zo voor te zorgen dat alle ingeschreven teams de mogelijkheid hebben om deze datum te reserveren.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben maar mocht u nog vragen hebben of zijn er nog onduidelijkheden voor u, neem dan gerust contact met ons op middels het onderstaande emailadres.

De organisatie: info@skillsandstripes.com

Hopende op uw begrip voor deze situatie.
Met vriendelijke groet, Team Skills and Stripes

De reacties vanuit onze betrokken partners,

Vakantiepark Cape Helius (locatie van het evenement)
• In het weekend van 22 maart 2020 hadden wij een reservering voor u staan t.n.v. Skills and Stripes. Het is door de aangescherpte richtlijnen omtrent het coronavirus niet meer mogelijk om een evenement +100 personen te laten plaatsvinden bij Roompot. (Cape Helius)

Sportvisserij Nederland (Hoofdorganisatie sportvissen Nederland)
• Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft Sportvisserij Nederland gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. Sportvisserij Nederland vraagt alle hengelsportorganisaties alle wedstrijden en andere sportvisevenementen af te lassen tot en met 31 maart.