NKS Navionics Zander Masters Lek Afgelast!

Beste Deelnemers & Belangstellende,

De afgelopen weken stonden voor de organisatie in het teken van overleg en keuzes maken. Het inmiddels wel bekende virus heeft Nederland en Europa wederom in zijn greep. Dit betekende dat we landelijk te maken kregen met strengere maatregelen.

Afgelasting

De huidige corona regels hebben ons doen besluiten dat we de Navionics Zander Masters Lek van 12-12-2021 afgelasten. Deze wedstrijd schuift door naar de eerst volgende uitwijkdatum van 06-02-2022.

Inschrijving

Teams die zich voor deze wedstrijd reeds hebben ingeschreven zijn automatisch ingeschreven voor de uitwijkdatum en zullen hier ter zijne tijd een inschrijfbevestiging en betaalverzoek voor ontvangen.

Reservedata 2022

De NKS agenda van 2022 heeft zich reeds goed gevuld met nog 6 wedstrijden te gaan en een finale. Om de competitie volledig uit te vissen en dus gelijke kansen voor alle teams te kunnen bieden zullen extra uitwijkdata worden toegevoegd aan de agenda. Dit zal voor 31-12-2021 bekend worden gemaakt via de bekende kanalen.

Wij wensen iedereen een gezond, visrijk en veilig uiteinde van het jaar 2021! Indien er vragen zijn vernemen wij deze graag.

Stay tuned op de NKS website, roofvisweb en facebook

Stay safe & Tight lines, NKS Dutch Zander Masters