NKS Dutch Zander Masters Haringvliet

Aanstaande zondag is het hopelijk zo ver: de start van de NKS Dutch Zander Masters 2019. Na de afgelasting van de Fauna Hengelsport Zander Masters Lek kan de NKS karavaan dan van start. Het geliefde Haringvliet staat op het programma. De verhalen van de trainende teams worden steeds sterker en de gevangen vissen groeien gemiddeld met een aantal centimeters per verhaal. Kortom de sfeer zit er al goed in, zo groeit het deelnemersveld ook gestaag met in middels 45 deelnemende boten….

Weersverwachting

Alle seinen staan op groen. De organisatie is er klaar voor, de eerste Europese deelnemers kamperen al in de regio, de snoekbaarzen liggen op scherp. Helaas werkt de weersverwachting op dit moment nog niet mee. We blijven positief gestemd dat we aanstaande zondag met een fantastische wedstrijd kunnen starten, toch willen we de deelnemers en belangstellenden even een korte update geven omtrent de stand van zaken.

Op dit moment wordt er over de gehele periode van de wedstrijd West-Noord-West 4-6 BFT voorspeld. De uiteindelijke beslissing over deze wedstrijd zal op zaterdag voor 12.00 genomen worden en alle deelnemers en belangstellenden worden hier via de mediakanalen van op de hoogte gebracht.

Indien in het slechtste geval deze wedstrijd afgelast wordt, schuift deze door naar de reservedatum.

Reservedatum

De organisatie van de NKS Dutch Zander Masters heeft een aantal reservedata voor het seizoen 2019 ingepland en streeft ernaar alle wedstrijden dit seizoen te vissen.

Indien de NKS Dutch Zander Masters Haringvliet door de wind afgelast wordt zal deze doorschuiven naar de reservedatum op 3-2-2019. Dit gezien het Haringvliet (tevens HollandsDiep) valt onder een windgevoelig water en het risico op te veel wind aanwezig is. De organisatie geeft deze wateren in de kalender voorrang op de minder windgevoelige wateren bij het inplannen van de reservedata.

De NKS Fauna Hengelsport Zander Masters Lek zal voorlopig gepland worden op 24-03-2019. Mocht 1 van de windgevoelige water Haringvliet of HollandsDiep uitwaaien, dan zullen deze voorrang krijgen op de Lek en zal deze dus wederom doorschuiven. De deelnemers die ingeschreven staan voor één van deze wedstrijden zijn automatisch ingeschreven voor de reservedatum.

Wil je zelf deelnemen aan één van de wedstrijden in de NKS Dutch Zander Masters 2019, dat kan via www.nksnoekbaarsvissen.nl. Nog deelnemen aan de wedstrijd op het Haringvliet? Er zijn nog slechts 5 plaatsen beschikbaar. Op de rest van de wedstrijden stromen de inschrijvingen ook binnen, dus wees er snel bij om gegarandeerd zijn van jullie plek!

Niet deelnemen maar wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in het klassement, live films tijdens de wedstrijd of sponsorberichten volg ons dan via www.nksnoekbaarsvissen.nl, www.roofvisweb.nl of www.facebook.nl/nksnoekbaarsvissen.

Tight Lines & Fair Play, Dutch Zander Masters