NKS IJsselsport Zander Masters IJssel

Aanstaande zondag is het zover de IJsselsport Zander Masters IJssel een wedstrijd die op het scherpst van de snede gevist zal worden. Het is de voorlaatste kans om in bezit te komen van een finale ticket en de IJssel zou wel eens scherprechter in het klassement kunnen worden. De hoogste tijd dus om team IJsselsport 1 aan jullie bekend te maken.

Team IJsselsport 1

Iedereen kent het pro-staff team van IJsselsport wel, over al in Europa kom je ze tegen en altijd sterk aanwezig in de diverse competities die Nederland rijk is. Wie had gedacht dat voor dit spektakel stuk op de IJssel Frank Helming himself de hengel op zou pakken.

Iedereen kent Frank als eigenaar van IJsselsport en om zijn kennis van de diverse Lund boten en accessoires. Als je wat wilt weten over een Lund boot dan kan je bij hem altijd terecht, ook in de roofviswereld weet Frank zijn mannetje te staan. Al menig roofvis heeft zich vergist in het door hem aangeboden aas, op de IJssel is hij vast besloten hier een aantal mooie zanders aan toe te voegen.

 

De sidekick van Frank is niemand minder dan meester techneut en technisch vraagbank voor menig roofvisbootbezitter Bas Janssen. Iedereen kent Bas wel als vraagbaak over technische snufjes problemen met motoren etc. tijdens de toernooien in Nederland. Bas zelf is een begenadigd roofvisser en beheerst diverse stijlen van het roofvissen. Een garantie dus voor kneiters in de boot.

Wij wensen IJsselsport Team 1 dan ook veel succes tijdens de IJsselsport Zander Masters IJssel!

Stay tuned want team IJsselsport 2 zal snel volgen, en wie weet is er nog een mystery team IJsselsport dat mee gaat dingen om de dagzege.

Wil je nog deelnemen aan de NKS IJsselsport Zander Masters IJssel dit kan nog met enkele plaatsen beschikbaar. Kijk snel op: www.nksnoekbaarsvissen.nl.

Tight Lines, NKS Dutch Zander Masters