NEW! Grundéns bij Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor.

Persbericht Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor
Persbericht Wout van Leeuwen.

Het beste waterdichte pak ooit gemaakt en Wout van Leeuwen heeft het! Rechtstreeks vanuit Zweden importeren wij het merk Grundens. Grundens ontwerpt, ontwikkeld en produceert volledig waterdichte regenkleding voor professionele gebruikers.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen ontwikkelt Grundens de producten met nauwe samenwerking met de personen die de kleding daadwerkelijk dragen.

GRUNDENS WEATHER WATCH JACKET

Dit waterdichte, ademende jack is sterk genoeg voor de Beringzee en toch comfortabel en praktisch voor dagelijks gebruik in de visserij. Gemaakt van duurzaam nylonweefsel met een waterdichte ademende barrière en duurzame waterbestendige (DWR) afwerking, dit jack met capuchon is bestand tegen zware regen en opspattend water. Door transpiratie te laten ontsnappen, voorkomt deze jas zweet en oververhitting, zelfs tijdens het vechten met grote vissen. Om prestaties in moeilijke omstandigheden te garanderen, heeft het Weather Watch-jack volledig getapete naden, dubbele stormflappen, een in de taille verstelbare zoom, een grote verstelbare capuchon en verstelbare manchetten.

Link: www.woutvanleeuwen.nl/grundens-weather-watch-jacket

GRUNDENS WEATHER WATCH BIB

Weather Watch bibs bieden waterdicht ademende bescherming voor een breed scala aan visactiviteiten en avonturen. Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht nylon materiaal met een Oxford-weefsel voor optimaal comfort en duurzaamheid. Een waterdichte, ademende barrière en duurzame waterafstotende (DWR) afwerking bieden een duurzame bescherming tegen de elementen.

Functies zoals volledig getapete naden, verstelbare bretels en verstelbare enkelmanchetten houden zelfs door de wind aangedreven vocht buiten. Elastische zijvouwen verbeteren het comfort en de bewegingsvrijheid.

Link: woutvanleeuwen.nl/38131-grundens-weather-watch-bib

NIGHT WATCH 2.0 INSULATED PUFFY JACKET

De geheel nieuwe Nightwatch 2.0 biedt een uitgebreide update voor ons bestaande Nightwatch Puffy-jack. We hebben updates gemaakt voor zowel de pasvorm als de prestaties van de jas om een ​​van onze favoriete producten te verbeteren. Om te beginnen is de nieuwe Nightwatch 2.0 gemaakt met milieuvriendelijke Sustans ™ -vulling met behulp van een high-tech biobased fiber van DuPont Sorona ™. Het is het eerste bio-based warmteretie materiaal dat wordt gebruikt voor koudeweer uitrusting op de textielmarkt en is gemaakt van een hernieuwbaar plantaardig materiaal. Het behoud van warmte van Sustans ™. De jas zelf is gemaakt van een 100% nylon ripstopstof met een DWR-coating aan zowel de binnen- als buitenkant van de schelpstof om een ​​beetje extra waterafstotendheid te bieden wanneer je wordt gevangen zonder een extra waterdichte laag. We hebben ook een interne zak opgenomen die dienst doet als een inpakkende zelfopbergvak voor de jas. Dit alles gecombineerd met de traditionele prestaties en duurzaamheid van Grundén heeft een onverslaanbare combinatie gecreëerd.

Link: www.woutvanleeuwen.nl/night-watch-20-insulated-puffy-jacket

Team Wout van Leeuwen Fishing & Outdoor
George Stephensonweg 21H
3133 KJ Vlaardingen
Tel:010-4343060
Email:shop@woutvanleeuwen.nl

Site: www.woutvanleeuwen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/wvlhengelsport