Rocky van Duijvenvoorde eerste FreeStyle-consultant voor Benelux.

spro_freestyle_577px_000Om het gloednieuwe urban fishing-concept te ontwikkelen en verder uit te dragen, gaat FreeStyle samenwerken met een roofvisser die aan de wieg heeft gestaan van deze visserij: Rocky van Duijvenvoorde.

Persbericht SPRO

Rocky van Duijvenvoorde aan de slag als FreeStyle consultant.
Rocky van Duijvenvoorde aan de slag als FreeStyle consultant.

Rocky is bij velen bekend als de initiator van Roofvissen.eu. Deze website vormt het platform voor een stel enthousiaste en zeer veelzijdige vissers die met de meest uiteenlopende en moderne technieken op allerlei soorten rovers jagen.

Niet alleen op het water is Rocky actief; je hebt ‘m afgelopen jaren ook vaak kunnen treffen op beurzen, evenementen, open dagen en zelfs webinars. Overal en altijd met maar één doel: kennis en enthousiasme delen met andere (aanstaande) roofvissers die geïnteresseerd zijn in nieuwste technieken.

Rocky over de samenwerking met FreeStyle: “Ben bijna altijd wel bezig met het verbeteren van mijn technieken en finetunen van mijn uitrusting. En als het resultaat dan meer en dikkere vis is, dan is dat gewoon kicken. Daar doen we het allemaal toch voor, of niet dan? Vind het supergaaf dat ik nu met mijn ideeën aan de slag mag met FreeStyle, een jong en fris merk dat met zekerheid een waanzinnige toekomst tegemoet gaat!”

"Vind het supergaaf dat ik nu met mijn ideeën aan de slag mag met FreeStyle!"
“Vind het supergaaf dat ik nu met mijn ideeën aan de slag mag met FreeStyle!”

Volg Rocky via Instagram (rockyvanduijvenvoorde) en Facebook.