De 2020 editie Gamakatsu catalogus staat online.

De 2020 editie van de Gamakatsu catalogus staat voor je klaar op www.gamakatsu.eu. De kwaliteitsproducten van het wereldwijd bekende Japanse merk staan overzichtelijk gepresenteerd op ruim 100 pagina’s in PDF-formaat.

Download de pdf op je desktop of tablet, en scroll op je gemak door de vistechnisch fantastische hengelseries, de zichzelf jarenlang bewezen en kwalitatief hoogwaardige superlijnen, gevolgd door maar liefst ruim 70 pagina’s aan de meest uiteenlopende modellen haken voor elk type water en techniek voor vrijwel alle denkbare vissoorten ter wereld.

LUGGAGE EN MEER

Gamakatsu’s succesvolle Hyper Swivel range tref je op pagina 92 en 93. Waarna afgesloten wordt met het luxe tassen- en foedralengamma en de kleding en accessoires (petten, handschoenen, mutsen en stijlvolle, gepolariseerde zonnebrillen) van Gamakatsu, waaronder een heel aantal gloednieuwe items te vinden zijn. En mocht je niet weten waar je Gamakatsu artikelen kunt verkrijgen, check dan vooral onze store locator.

WINNEN

Gamakatsu is actief op Facebook, Instagram en YouTube. Door deze profielen te volgen ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én kun je meedoen aan prachtige winacties!