Uniek Roofvis concept vandaag gelanceerd.

mystery-fishing.com website online.
Mystery-fishing.com website online.

Om de gesloten tijd een beetje door te komen, hebben we hierbij een waanzinnige aankondiging! De nieuwe organisatie www.mystery-fishing.com komt met tal van hele leuke nieuwe concepten. Al deze concepten staan geheel in het teken van het vissen op roofvis, die uniek zijn in Nederland/Europa. Uniek is dan ook kenmerkend voor Mystery-Fishing.com!! Elk concept heeft zijn eigen uitstraling, beleving. Link: mystery-fishing.com

Perch-Master-2014-m74rgb83cyipms2zei95lad7gtjo2q2bifsinf6rgo

De menu/submenu indeling geeft aan wat er allemaal gaat gebeuren. Helaas staan sommige submenu’s nog Under construction maar we werken hard door om jullie zo snel mogelijk meer info te geven betreft deze concepten.

2
Link: http://mystery-fishing.com/#conceptenmf
pm classic-01
Link: www.mystery-fishing.com/perchmaster

Ook kan je hieronder het filmpje bekijken die tijdens The European Perch Master Classic 2014 is gefilmd door een drone, iets wat nog niet eerder was gedaan tijdens een viswedstrijd in Nederland!

 

Elk concept heeft ook zijn eigen sociale media die tal van info zal verstrekken via deze kanalen. Wilt je op de hoogte blijven van een desbetreffende onderdeel, meld je dan aan via deze weg.

PM river-01
De PerchMaster River Edition zal gehouden worden op zaterdag 19 september met als uitvaldatum zaterdag 26 september 2015.

Meld je aan bij de gewenste sociale media en blijf zo altijd op de hoogte!

We wensen jullie veel kijkplezier en zullen spoedig weer iets van ons laten horen!

Mystery-Fishing suport C&R!