Snoekerijen 111 weer ontvangen.

Vanaf 24 augustus ligt Snoekerijen 111 weer bij ieder lid van de SNB in de bus. Ook nu natuurlijk weer een keur aan roofvisverhalen. Nu we niet meer met thema’s werken is de inhoud zeer gevarieerd.

Zo hebben we een interessant artikel over een stukje geschiedenis en achtergrond van onze geliefde snoek. Een beetje in het verlengde van die nostalgie ligt een artikel over het vissen met Pako-lepels. Maar ook het zelf bouwen van een succesvolle streamer komt aan bod.

Wel eens in Suriname gevist of van plan dit te gaan doen? In dit nummer leest u een relaas. En als u niet gaat? Het is alleen al prachtig om bij weg te dromen.

Daarnaast natuurlijk nog veel meer artikelen en ook nu weer gewoontegetrouw de planning van onze populaire Praktijk Visdagen. De uitnodiging voor de Manifestatie neemt natuurlijk een prominente plaats in en ook de vaste rubrieken, evenals informatie vanuit het landelijk bestuur, completeren dit nummer.

Op zondag 2 september houdt de SNB weer de traditionele manifestatie, waarvoor alle leden hartelijk worden uitgenodigd.

In The Pride te Huizen vindt een groot aantal activiteiten plaats, zijn de nieuwste snoek- en roofvis artikelen te koop en is veel informatie te krijgen. De manifestatie is de ontmoetingsplek voor alle SNB leden, een jaarlijkse traditie met een geweldige sfeer en het zo vertrouwde SNB gevoel.
De manifestatie wordt gehouden in de ruime zalen van The Pride, IJsselmeerstraat 1,

1271 AA Huizen NH, centraal gelegen, gratis parkeren en een restaurant met vooroorlogse prijzen. Aanvang 10.00 uur

Het programma is veelzijdig en uitgebreid en geheel gericht op het vissen op snoek.

Hoofdsponsors zijn  Handy Fish, Hengelsport Arnhem en Hengelsport Heerhugowaard met een uitgebreide sortering roofvisartikelen en kunstaas, met veel speciale aanbiedingen.

De hengelsport groothandels Shimano, Fox Rage, Q-baits, Pike XL, Pike Master Lures, Rozemeijer en Pure Fishing staan er met de nieuwste producten.

SNB workshops met Anne Brommer, Jack van de Mortel, Hans en Tim Koopman, Oud hengelsport materiaal, Arjan Terpstra, Roofvisnet/Roovers, Derk van de Moolen, Rusky, Zwolse sportvisacademie, Kajaks, VNV, Sweden Fishing en Danny Geysen de dieptemeter goeroe. Specialisten maken en verkopen o.a. kunstaas,  en geven gerichte informatie over het vissen op roofvis met snoek in het bijzonder.

Verder zijn er de gehele dag door lezingen van Bert Schouten(Met kikkers op snoek), Bente Marsch(Haar op de tanden), Pike XL, Marco Kraal(Overstappen van stekels naar tanden) en Dietmar Isaiasch. (Succesvol met modern kunstaas op roofvis).
Natuurlijk is er weer de tweede hands markt, altijd een trekker. Neem de spullen die je zelf niet meer gebruikt mee, maak er goed geld voor en koop weer wat nieuws. Reglement, 10% van de opbrengst is voor de SNB, ter dekking van de onkosten. Inbreng, voorzien van een label met naam en prijs kan van af 10.00 uur worden afgegeven. Inbreng voor eigen risico.

Om 16.00 uur is er weer de bekende tombola. Loten per 5 stuks, € 5.

Adres, The Pride, IJsselmeerstraat 1, Huizen.

Het restaurant gaat om 9.00 uur open, de zalen om 10.00 uur.

De lezingen vinden de hele dag plaats.

De verloting is om 16.00 uur, daarna is er nog gelegenheid tot een drankje en napraten.

Leden gratis toegang, niet leden betalen € 5,-, dit bedrag krijgen zij terug als ze op de manifestatie lid worden.

Gratis parkeren.

Let op: Dit jaar gaat er geen persoonlijke uitnodiging komen .

Voor verdere info zie http://www.snoekstudiegroep.nl

Reageer hier op op dit artikel op ons forum!