Predatortour Ierland 1e wedstrijddag. 2 teams compleet!

1De eerste wedstrijddag van de Predatortour Ierland 2016 zit er op. De omstandigheden waren niet echt makkelijk. Het was geen “echt” snoekweer en de resultaten lopen dan ook ver uit een. 2 teams zijn compleet dat is zeker.

Tekst en Foto’s: Frans Oomen

lijst

13

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8

5

7

4

Na de gebruikelijke boot controle en het overhandigen van de meetplank van elk team zetten we met zijn allen koers naar de start. Erg tof om nu eens relaxed aan de start te komen. Geen stress om het beste plekje aan de start maar mooi achteraan om al dat motorgeweld om klokslag 9:00 weg te zien stuiven. Ieder op weg naar zijn of haar beoogde plekje.

12

11

9

6

10

3

Na de start worden al snel de eerste vissen gevangen en alle ogen zijn daarbij gericht op de favorieten. Echter zoals later zou blijken zijn ook de minder bekende namen van de deelnemerslijst bij de kanshebbers. Nooit je tegenstanders onderschatten dus! In de loop van de dag heeft iedereen zijn plan wel getrokken en de meeste blijven daarbij. Hier en daar worden wat vangsten gemeld maar veel teams laten niet het achterste van hun tong zien.

14

19

15

16

20

In The Anchor Inn pub zou blijken waarom: er is door enkele gewoon goed gevangen! Iedereen komt bij elkaar even informeren hoe, wat en waar. En achteraf natuurlijk speculeert iedereen er op los wat de tactiek van de andere teams is geweest en hoe ze het morgen gaan aanpakken.

23

22

18

21

17

Zelf hebben we tussen het controleren ook nog een hengeltje uitgegooid en wist vismaat Frans er 2 te vangen.

Groeten en tot morgen,

Frans en Frans

Blijf op de hoogte hier op Roofvisweb.nl of hou de Facebook pagina in de gaten via:

Predator Tour Ireland

Predatortour Ierland wordt georganiseerd door Fisherman.
Predatortour Ierland wordt georganiseerd door Fisherman.