FISHERMAN SNOEKVISSEN IN IERLAND GOOIT HET ROER OM, MAAR EERST 10% KORTING. Deel 1

Herman gooit het roer om.
Herman gooit het roer om.

Ja, het roer gaat om!  12 jaar geleden ben ik verhuisd naar Ierland om daar een Bed and Breakfast te beginnen in het prachtige Killaloe gelegen aan Lough Derg. Uiteraard als vis verslaafde organiseerde ik vanaf het begin snoek visvakantie waar later witvissen en wandelvakanties bij kwamen. Het pand wat ik toen kocht had alleen 4 muren en een dak dus vooraf eerst een giga verbouwing en de meesten van u weten al hoe mooi dat geworden is, zelfs een inpandige Lures & Tackle Shop voor al het benodigde om de rovers als snoek, forel en baars te kunnen vangen.

MAAR GOED HET ROER GAAT OM EN OM DAT TE VIEREN GEEF IK 10% KORTING IN JUNI EN JULI OP DE ALL-IN SNOEK ARRANGEMENTEN.

Snoekvissen op Lough Derg verveelt mij nog lang niet...nooit!
Snoekvissen op Lough Derg verveelt mij nog lang niet…nooit!

Nu eventjes verder over het “ het roer gaat om “ en dat gaat het, lees hier de eerste plannen waar nog wel wat geheimpjes bij zitten maar dat leest u wel in deel 2.

12 jaar geleden was ik nog een knappe jonge vent vol energie en op heden alleen nog maar een knappe vent haha maar alles alleen doen vreet dan ook veel energie! Andere nadelen van het alles alleen doen is dat je maar 1 ding tegelijk kunt doen vistechnisch als bv. maar met 1 boot klanten gidsen op Lough Derg dus op zo’n dag kun je geen andere vissers gidsen of naar de kleinere meren brengen met een visboot de zgn. East Clare lakes waar je meer aantallen kunt vangen en tevens je metersnoek.

Ook met gasten die een bellyboot vakantie wilden was het allemaal lastig te combineren, of er kwamen stellen dat de mannen gingen vissen en de dames wandelen met mij…. dat was behoorlijk lastig al lukte het mij vaak toch wel om iets te organiseren maar dan lag ik ook om 9 uur bewusteloos in mijn bedje! Maar goed om een lang verhaal kort te maken…ik kan maar 1 ding tegelijk.

Maar daar gaat verandering in komen er is namelijk hulp onderweg en dat zal al ergens in oktober plaats gaan vinden en samen kunnen we alles aan en nog meer service bieden maar het allerbelangrijkste…we hoeven geen nee meer te verkopen wat uiteraard nooit goed is! Verder zal er weer een grote snellere gidsboot komen en misschien wel 2….maar welk merk? Wij weten het al 

Vissen vanuit een bellyboot op de East Clare lakes is elke dag weer een avontuur.
Vissen vanuit een bellyboot op de East Clare lakes is elke dag weer een avontuur.

Maar dat is nog niet alles, aankomende November/December zal er in de Bed and Breakfast het e.e.a. gaan veranderen, de Lures & Tackle Shop gaat eruit dat deel wordt nu het ontbijt gedeelte. De huidige ontbijtkamer zal een gezellig comfortabele woonkamer worden, waar je lekker op de bank kunt hangen en lekker Nederlandse televisie kunt kijken met op de achtergrond een ijskast met zeer waarschijnlijk geen frisdrank haha. Ook zullen de kamers een opkikker krijgen om nog meer comfort te kunnen bieden. Verder wil het hier nog wel eens regen dus komt er een betere ruimte om vispakken etc. te drogen en nog enkele goede veranderingen.

Deze woonkamer/ontbijtkamer zal omgetoverd worden in een echte woonkamer.
Deze woonkamer/ontbijtkamer zal omgetoverd worden in een echte woonkamer.
De Lures and Tacklshop gaat er uit, dat gaat de ontbijtkamer worden.
De Lures and Tacklshop gaat er uit, dat gaat de ontbijtkamer worden.

Verder wil ik nog even wat aandacht voor het winter snoekvissen op Lough Derg, elk jaar in de maanden December, Januari, Februari en Maart worden er namelijk veel dikke en grote snoeken gevangen. Heb er al diversen artikelen over geschreven en toch zie je hier niet veel vissers en dat moet echt eens gaan veranderen! Daar zullen we binnenkort eens een giga verhaal over maken….dat mag je niet missen 

Wintervissen vanaf December tot February is altijd top, ja dat durf ik te zeggen na al die jaren!
Wintervissen vanaf December tot februari is altijd top, ja dat durf ik te zeggen na al die jaren!

Nou een behoorlijk tipje van de sluier maar in deel 2 zullen we “ de hulp onderweg “ verder bekend maken en wat er nog meer staat te gebeuren in de enorme aankomende verbeteringen en veranderingen.

foto nr 5

Met vriendelijk visgroet, Herman Molenaar oftewel fisHerman

Website : www.fisherman.nl
Facebook: www.facebook.com/FisHermanFishingHolidays

 

Eén gedachte over “FISHERMAN SNOEKVISSEN IN IERLAND GOOIT HET ROER OM, MAAR EERST 10% KORTING. Deel 1”

Reacties zijn gesloten.