GROOTSTE HENGELSPORTBEURS VAN EUROPA BIJNA VOLGEBOEKT MET EXPOSANTEN

HSB2014

De grootste hengelsportbeurs van Europa is populairder en groter dan ooit. Velen kijken er al weer geruime tijd naar uit: van 28 t/m 30 november 2014 is Jaarbeurs Utrecht weer hét toneel voor dé hengelsportliefhebbers. Alles op het gebied van roofvissen, witvissen, karpervissen, vliegvissen en witvissen, dus voor iedereen wat wils! De Hengelsport- en Botenbeurs is een driedaags evenement dat vele bezoekers trekt. In 2013 kwamen er meer dan 16.500 mensen af op de dolle ‘visdriedaagse’. Inmiddels is de online ticketverkoop gestart.

Hengelsportbeurs_1

Present!
Tijdens de jaarlijkse Hengelsport- en Botenbeurs pakken de groothandels en fabrikanten weer groot uit en presenteren u de nieuwste producten voor het komende visseizoen. Bekende merken en groothandels waar je bijvoorbeeld aan moet denken zijn: Fox, Shimano, Pure Fishing, Sensas, SPRO, Arca-Bifa et cetera.

IMG_0513

Ook zijn er uiteraard volop hengelsportspeciaalzaken, reisbureaus, botenleveranciers en verenigingen aanwezig. De totale oppervlakte van de beurs bedraagt 20.000 m2. In totaal zullen er meer dan 160 exposanten staan. Op dit moment worden de laatste standhoudersplaatsen vergeven.

Hengelsportbeurs_4

Carpsquare (Karperbeurs, ruim 5.000 m2 ingericht voor de karperliefhebbers)
Ook het concept ‘beurs binnen een beurs’ onder de naam Carpsquare was voorgaande jaren een succes en wordt ook dit jaar weer georganiseerd tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs. Met een nog groter karperplein waar alle karpergerelateerde standhouders bij elkaar staan is Carpsquare groter dan ooit. Jeugdige karpervissers zijn van harte welkom op het Jeugdkarperplein, hier leer je alle ins en outs over de karpervisserij. Meer informatie over Carpsquare vindt u op www.carpsquare.nl. Onze Facebookpagina van Carpsquare heeft inmiddels ruim 40.000 volgers! Volg ons ook en maak kans op vele prijzen.

Overzicht Hengelsportbeurs1

Online ticketverkoop gestart!
Inmiddels is de online ticketverkoop gestart! Entreekaarten en parkeertickets kunnen het beste online worden besteld in verband met een flinke korting. Bovendien heb je dan niet met wachtrijen te maken! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene. Binnenkort volgt meer informatie zoals de actuele deelnemerslijst, het beursprogramma en veel meer op onze website en Facebookpagina van de beurs.

Hengelsport- en Botenbeurs 2014
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 28 november t/m zondag 30 november
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Entree: € 9,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 12,- p.p. aan de kassa

Websites:
www.hengelsportbeurzen.nl
www.carpsquare.nl
Facebook:
Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare