Fair for Lure & Fly: Uw boot verkopen?

Tijdens het weekend van 8 & 9 september a.s. wordt op het lommerrijke Eiland van Maurik alweer de 8e editie van de ‘Fair for Lure & Fly’ gehouden.

Inmiddels is de organisatie Publishing House & Facilities B.V. – uitgever van o.a. het specialistisch magazine Dé Roofvis- bezig om de laatste indoor vierkante meters in te vullen. Op het buitenterrein en langs de steigers zijn door praktisch alle aanbieders van boten en motoren de strategische posities ingenomen. Met een deelnemersveld, dat inmiddels is opgelopen tot meer dan 60 partijen, geeft dit de organisatie de ruimte voor extra initiatieven.

Daar het niet voor iedereen is weggelegd om zich meteen een nieuwe boot aan te schaffen, of het kan zijn dat men eerst zijn boot wil verkopen, heeft de organisatie wat leuks bedacht. Particulieren mogen tijdens de ‘Fair for Lure & Fly 2012’ gratis hun boot te koop aanbieden op het evenemententerrein!

Het in werkelijkheid zien van een boot, zegt nu eenmaal veel meer dan het zien van een foto op een site. Tevens heeft de verkoper dan de gelegenheid om alle toelichtingen te geven en krijgt een potentiële koper de kans eventueel een proefvaart te maken.

Bijkomend voordeel, voor veel Duitsers is Nederland een waar roofvismekka. Vandaar dat de organisatie er dit jaar extra werk van maakt om deze specialisten uit te nodigen, middels de nodige publiciteit.