Sportex Nova Twich nu in de winkels.

Met de Nova Twich breng Sportex opnieuw een zeer fraaie serie hengels op de markt. De serie bevat hengels in drie lengtematen te weten 1.95, 2.15 en 2.40 meter in diverse gewichtsklassen. Groothandel Leonard Sports is met de verdeling naar de winkels begonnen.

De Nova Twich is gebouwd op een dunne en lichte blank. Door de slanke en lichte sic ogen is de hengel lekker snel en heerlijk gevoelig. Het is een geweldige hengel om met allerlei softbaits op baars en snoekbaars te vissen. De 2.40m versie is meer allround en kan ook perfect ingezet worden op snoek en bijvoorbeeld roofblei.

Veel gevoeligheid in de top en genoeg body om de haak te zetten en de vis te drillen maakt zijn twee belangrijke kenmerken. Als de hengel vastgehouden wordt kan de wijsvinger makkelijk op de blank gelegd worden. Erg belangrijk bij het vissen op gevoel waarbij er direct op een aanbeet gereageerd dient te worden.

nova-twitch2

De hengel is prachtig afgebouwd sober met een smal rood biesje. Mooi detail is een weg klapbaar verkas oogje. Ander mooi detail is dat de hengel in een populaire prijsklasse valt met een adviesverkoop prijs van € 115,95 voor de 1.95m variant en € 149,95 voor de 2.4m versie. Mede hierdoor kan deze hengel met gemak de concurrentie aan met andere populaire merken en wordt ongetwijfeld een topper.

Geïnteresseerde winkeliers kunnen contact opnemen met Leonard Sports via: 0528 220 408 of info@leonardsports.nl