Rapture/Ecogear, nieuwe hoofdsponsor van Streetfishing Nederland.

Persbericht Streetfishing NL
Persbericht Streetfishing NederLand
De roofvismerken Rapture en Ecogear worden in Nederland verdeeld door Evezet Fishing. Evezet treed in het nieuwe seizoen 2017 – 2018 op als hoofdsponsor van Streetfishing Nederland. Met beide merken Rapture en Ecogear zal de sponsoring verzorgt worden van de streetfishing wedstrijd in Utrecht op 14 oktober a.s.. Een stad met een unieke streetfishing setting.

logos-rapure_ecogear

Over Rapture:
Rapture, van Italiaanse origine, heeft voor roofvissers een compleet assortiment. Naast perfect afgewerkte hengels, hebben ze ook een ruim assortiment aan kunstaas en aanverwante accessoires. En niet alleen voor zoetwater maar ook voor de zoutwater rovers. In Zuid-Europa zijn ze al toonaangevend en nu willen ze Nederland kennis laten maken met hun brede scala aan roofvismateriaal. Marco Iseppi is de grote man vanuit het Pro Staff team. Met 2 wereldtitels in predatory fishing op zak blijkt hij er echt iets van te weten, denken wij. Hij viste ook al in Nederlandse wedstrijden mee. Om de behoefte te peilen zo gaf hij aan!

rapture2

Over Ecogear:
Dit van origine Japanse merk heeft een breed aanbod van softbaits die door Japanse Pro Staffers zijn ontwikkeld. Light Lure expert Norio Tanabe is hoofd development vanuit de Pro Staff. Elke bait is tot in perfectie afgewerkt, kreten als Dynamite taste en explosive scent zijn niet alleen marketingkreten. De zoutwater baits blijken ook super te werken op ons binnenwater. Japanse perfectie nu in Nederland!

rapture1

“Wij, het bestuur van Streetfishing Nederland, zijn enorm blij dat Evezet zich aan ons heeft verbonden en voor de wedstrijd in Utrecht in het nieuwe seizoen en de prijzen en goodiebags gaat verzorgen. Het bestuur is het afgelopen seizoen een nieuwe richting opgegaan en heeft de wedstrijden nog meer aantrekkelijker gemaakt voor deelnemers. De beste nationale én internationale ‘straatvissers’ staan aan de start.

We zijn blij dat Evezet ons heeft gekozen om haar kwalitatieve roofvis en streetfishing producten meer bekendheid te geven. Rapture heeft inmiddels een eigen streetfishing Pro Staff team die wij graag aan de start zien verschijnen”.

Meer informatie over het roofvisassortiment van Rapture en Ecogear kan je vinden op de website www.evezet.nl  of direct naar http://www.rapturelures.com

Ook op Facebook is het Rapture Pro staff team terug te vinden, share en like hun pagina en maak kans op leuke prijzen tijdens de wedstrijd in Utrecht.

2

Over Streetfishing Nederland:
De vereniging Streetfishing Nederland powered by DSA (voorheen bekend als de Dutch Streetfishing Association) zijn de oprichters van het fenomeen streetfishing in Nederland. De vereniging organiseert jaarlijks minimaal 8 wedstrijden in grote steden in Nederland. Aan de wedstrijden doen de echte streetfishing cracks uit o.a. Nederland, Duitsland, België en zelfs Polen mee. Sommige vissers zijn als Pro Staffer verbonden aan bekende hengelsportmerken die inspringen op het fenomeen streetfishing.

Naast het organiseren van de wedstrijden promoot de vereniging ook streetfishing. Denk hierbij aan een informatiestand op de nationale hengelsportbeurzen, workshops aan jeugd en het houden van lezingen over streetfishing op hengelsportverenigingen.

Wil je meer weten over de activiteiten, lidmaatschap en de wedstrijdkalender van Streetfishing Nederland, neem dan een kijkje op de Facebookpagina van Streetfishing Nederland of haar website www.streetfishing.nl