Grote 2e hands beurs tijdens Roofvis Event Gouda

Tijdens het Roofvis Event zaterdag 7 mei is er ook een grote 2e handsbeurs. Bezoekers kunnen dus goedkoop hun kunstaas, boeken of hengels aanvullen.

Als bezoeker kan jezelf ook 2e hands brengen. Deze dienen te zijn voorzien van een label, prijs en je naam. Het Roofvis Event  op zaterdag 7 mei is vanaf 10:00 geopend.

Locatie: Speeltuin Julianasluis, Ankerpad 2 Gouda. Datum: zaterdag 07 mei 2022 van 10.00 tot 17.00 uur

Spinmad en Float Plus met Dennis Horvath

Tijdens het gesloten seizoen houdt de Afdeling Viswaterpachting Gouda, onderdeel van de ‘s-Gravenhaagse Hengelsportvereniging, voor de 5de keer haar roofvis event in Gouda. Net als voorheen is de toegang geheel gratis voor bezoekers en standhouders.

De unieke doelstelling van dit roofvis event is en blijft een zo breed mogelijke uitwisseling van informatie tussen de roofvissers onderling enerzijds en tussen organisaties, ondernemers, verenigingen, overheid, controleurs en roofvissers anderzijds, met betrekking tot alles wat met roofvissen te maken heeft, zonder winstoogmerk. Wat kunt u verwachten?

Lezingen:

Joris van Visreis.nl, Dirk Jan Boom over het snoekbaarsvissen
Workshops

Infostands van:

GHV Groene Hart (> 20.000 leden), Visreis.nl, Hengelsport Peter de Kock, Floatmaster, Roofvisweb.nl, Roofvis Forum, Ocean’s Eleven, Smartlures, BOA’s, Boat Innovation, BFT shop, Savage Gear, Spinmad, OMG, John van Gameren, Zeevissport (B), Vliegvissers GHV Groene Hart.

Zo zijn de G Loomis en Fishkix hengels te bewonderen. Kunstaas voor “groot wild”, diepte meters, fishfinders, elektro motoren, materiaal voor onderlijnen. Vissen op haai aan de Nederlandse kust, spinners maken, vliegen en/of streamers binden. Kortom heel veel informatie.

Een groots buiten gebeuren op en aan het water aan de oostzijde van het Sluiseiland te Gouda:

Trapkano, autodaktenten.be, Jordy en Johan van Loo (team Rozemeyer), De Reddingsbrigade, Bellyboten, Demo vliegvissen. Mogelijkheden om met hengels te werpen zoals een vernieuwde uitgave van de DK River, maar ook Fishkix hengels. Met een bellyboat, een kayak of met een goed uitgeruste visboot onder deskundige leiding het water op? Het is allemaal mogelijk.

2de Hands hengelsport beurs, waar u kunt kopen en verkopen, info wilbertmostert@hotmail.com. Een giga grote hoeveelheid visboeken, waaronder alleen al c.a. honderd visboeken van Jan Schreiner. Meer dan honderd andere visboeken van Bertus Rozemeier, Kees Ketting, Nico de Boer, Jan Eggers en vele anderen. Sla uw slag.

Uitwisseling tussen sportvissers onderling en sportvissers en diverse organisaties op het gebied van roofvissen, onder het genot van een hapje/drankje (voor vereniging prijzen).

Video op Youtube:

Tijdens het event worden er opnamen gemaakt voor een video film op Youtube, zodat bezoekers en exposanten nadien het evenement nog eens kunnen bekijken.

Tombola met prachtige prijzen (om onze kosten wat te drukken) gesponsord door o.a. de deelnemende exposanten:

Info bij de organisatie: Wilbert Mostert  +31 649 307 730, Ron Smits  +32 475 963 063

Voor de meest recente info, zoals parkeren, routebeschrijving, inschrijven, standhouders, lezingen, workshops, sponsors, prominente deelnemers, prijzen etc. zie onze website http://www.ghvgroenehart.nl