Countdown 110 teams Predatortour 2018 donderdag van start

De Predatortour 2018 staat op het punt van beginnen! Vanaf 31 mei, 1 & 2 juni gaat het grootste roofvis hengelsport evenement van start! Afgelopen avond zijn alle deelnemers bijgepraat tijdens de voorlichtingsavond over de laatste stand van zaken en de geldende regels van dit evenement. Volg de Predatortour dagelijks exclusief hier op Roofvisweb!

De Predatortour is een Europees hengelsport evenement met ook dit jaar maar liefst 110 deelnemende teams. Dat dit een waar spektakel gaat worden behoefd geen verdere uitleg! Deelnemers vanuit 14 verschillende landen zullen het “strijdtoneel” bewandelen en een gooi doen naar de felbegeerde Europese titel.

De afgelopen dagen waren super warm met tegen het eind van de middag en avond wat onweersbuien, dat zal niemand ontgaan zijn. De verwachtingen voor de eerste wedstrijddag zijn niet verkeerd. Het zal weer warm worden met temperaturen rond de 25 graden met een windje 1 a 2 uit het zuiden.

De start zal dit jaar nog spectaculairder worden want we zien dat de boten steeds groter worden en met meer pk’s!  Super snelle visboten met meer dan 200pk die met rond de 100km over het parcours vliegen van stek naar stek.

Veel Live updates tijdens de Predatortour
Via internet is er heel wat LIVE te beleven tijdens de Predatortour. Zo gaat het Duitse Spro team met Daniel Brce en Jan Pusch bekend van Anglertalk live Live vanaf 07:30 en kan je dus letterlijk aan boord zijn van de start. Ik verzeker u…..spektakel.

Wij van Roofvisweb zijn dagelijks rond 07:45 live tijdens de start van de Predatortour. Een nieuw live item tijdens de Predatortour is… “Op de bank met”  Hier gaan we dagelijks live met diverse teams en sponsoren vanaf de Roofvisweb locatie op het park.  De eerste “Op de bank met” hebben we donderdagavond al gedaan met Team Westin Luc Coppens en Jeremy Stavenman. Mis het niet!

Volg de teams live via de APP
De Predatortour wedstrijd App is vernieuwd met filmpjes en meer informatie voor de thuisblijvers. Ook dit jaar gaan de deelnemers de foto’s aanleveren via deze App. Het speciaal ontworpen foto programma stuurt de foto’s vanuit de app direct naar de organisatie. De foto’s worden bekeken en worden rechtstreeks aan het “leaderboard” gekoppeld zodat iedereen kan zien wie er aan de leiding gaat van het evenement.

02

Download link Iphone: Klik hier!

Download link Android: Klik hier!

Deelnemers en gasten kunnen het live leaderboard volgen! Deze App is mede mogelijk gemaakt door Predatortour en Humminbird (Main sponsor)

Nog even snel wat foto’s ……en tot morgen!

De Roofvisweb locatie tijdens de Predatortour 2018
Bescherming wel nodig met 97km per uur.
De eerste vissen al gevangen

img_2759

Voor meer informatie: www.predatortour.com

000111

Locatie:
EuroParcs Resort De Biesbosch (Home Predatortour 2018)
Rijksstraatweg 186
Dordrecht