Tweedehandsmarkt tijdens HS-Outdoor Fair!

Hengelsport-728x90-nieuw1Hengelsportvereniging De Rietvoorn uit Doetinchem zal tijdens de Hengelsport Outdoor Fair  de tweedehandsmarkt voor haar rekening nemen. Zij kunnen worden gezien als deskundigen op dit gebied, zij nemen namelijk al jaren op rij tijdens de Fair for Lure & Fly de organisatie van deze altijd zeer gewilde activiteit in handen hadden.

tweedehands-2013111

Zo kun je zo voor weinig geld een leuke hengel of molen op de kop tikken. Bovendien gaat er gebruikt kunstaas van de hand of kun je wellicht een fraaie beetmelder-set voor weinig aanschaffen…. Maar zonder inbreng geen aanbod! Daarom kan iedereen zijn eigen overbodige hengelsportspullen meenemen om aan te bieden. Wie zijn spulletjes inbrengt voor deze tweedehandsmarkt moet rekening houden met 15% commissie over de verkoopprijs. Kijk dus nog even in de schuur, zoek de spulletjes waar stof of spinrag opstaat even uit, of vul een lege tacklebox met spullen die je toch niet meer gebruikt en meld je bij HSV De Rietvoorn in Maurik.

Voor degene die ook is geïnteresseerd in de tweedehands botenbeurs in Maurik: klik hier.

Check voor het laatste nieuws: www.hs-outdoorfair.nl alsmede Twitter, Facebook en YouTube.

Het is nu reeds mogelijk om via deze site online toegangskaarten te bestellen, met een aantrekkelijke ‘vroegboekkorting’.